Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Junior C-programmerare till spännande företag i Göteborg

Junior C-programmerare till spännande företag i Göteborg

Är du utbildad civilingenjör och vill arbeta inom fordonsbranschen med spännande projekt? Se hit!

Vi söker för Arccore:s räkning dig som vill arbeta som programmerare där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Arccore och Framtiden, därför önskar vi att alla ansökningar och frågor gällande tjänsten går till Framtiden.

Dina arbetsuppgifter

Som programmerare på Arccore kommer du att arbeta med inbyggda system och programmera i framförallt C. Du kommer initialt få en introduktion och placeras ut i ett team i ett pågående projekt. Vad för typ av projekt du kommer arbeta med varierar, det kan handla om projekt mot kund eller interna projekt. Exempel på arbetsuppgifter är konfigurering, verifiering och integration av applikationer.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör inom IT/teknik. Som person skall du vara nyfiken och vilja utvecklas i din roll, genom att ta egna initiativ och med en vilja att lära sig nytt finns det goda utvecklingsmöjligheter. Vidare ser vi att du har ett brinnande intresse för IT och teknik och är redo för nya utmaningar inom en spännande bransch.

Krav för tjänsten:
  • Civilingenjör med inriktning IT/Teknik.
  • Kunskaper inom C-programmering
  • Kunskaper från inbyggda system.
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskap inom Python, mjukvarudesign, bootloader.
  • Kunskap av CAN, LIN.
  • Svenska i tal och skrift.
Villkor

Start: januari eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Josefine Theorin
Telefon 0722-825316
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 23 feb (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arccore är en ledande leverantör av avancerade produkter och tjänster inom bilindustrin, genom att ha gedigen kunskap om fordonsindustrins plattformar och programvara så kan de erbjuda sina kunder överlägsna lösningar för utveckling. Arccore startade 2009 och arbetar idag med stora bilmärken så som Volvo och BMW.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.