Folkspels Kundcenter söker medarbetare

Folkspels Kundcenter söker medarbetare

Vad innebär jobbet?

Du blir en i vårt härliga kundcenterteam där vi besvarar frågor från våra kunder. Vi lägger upp ärenden i vårt CRM-system och arbetar med merförsäljning genom att t ex upplysa våra kunder om nyheter och erbjudanden. Arbetstiden är schemalagd och varierar mellan 08.00 -17.00 på vardagar samt några timmar var 3:e söndag och vissa storhelger.

Vem är du?

Du har erfarenhet av kundkontakt, det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i kundcenter eller med innesälj. Vår verksamhet utvecklas hela tiden och det är bra om du gillar förändring och "snabba ryck". Du har god datorvana och talar och skriver svenska flytande.

Viktiga egenskaper hos dig:
  • social kompetens
  • resultatinriktad, är en säljande person
  • driver dig själv - vill komma i mål
  • trivs med att vara en del av ett team, men kan också jobba självständigt
  • hög service-känsla
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Detta erbjuder vi:

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Du blir en viktig medarbetare i vårt framgångsrika Kundcenterteam. Teamet leds av Kundcenteransvarig som också coachar dig i ditt arbete. Vår arbetsplats genomsyras av framåtanda, arbetsglädje och humor. Vi har goda personalförmåner och kollektivavtal. Vår lönesättning är till största delen fast lön + en del provision, vilket innebär en mållön i spannet 23 000 - 27000 kr. Vi sitter just nu i Krokslätts Fabriker i Mölndal men kommer i januari 2019 flytta till helt nya och moderna lokaler i Gamlestan, Göteborg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor om tjänsten: Ring Kundcenteransvarig Susanna Boström 031-345 90 22 Övriga frågor: Ring HR-chef Annika Eriksson 031-345 90 13. Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer för tjänsten sker löpande vilket gör att vi gärna önskar din CV snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 24 november 2018.

Vilka är Folkspel?
Folkspel ägs till 100 % av folkrörelserna, via 74 riksorganisationer med ca 5 miljoner medlemmar. Vi är 104 anställda med en årsomsättning på 1,2 miljarder. Vårt uppdrag är att via lotteriverksamhet göra det möjligt för folkrörelserna att kunna fortsätta sitt viktiga arbete. Några av våra produkter är BingoLotto, Sverigelotten och Årets Eldsjäl. Genom åren har Folkspel genererat 16 miljarder kronor till svenskt föreningsliv. Läs mer om oss och våra produkter på: www.folkspel.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://folkspel.mynetworkglobal.com
Sista ansökningsdag 25 nov (10 dagar kvar)