Anbudsingenjör till AquaSvea

Anbudsingenjör till AquaSvea

Om tjänsten

I denna roll som anbudsingenjör på AquaSvea kommer du bli en del av ett professionellt företag som är verksamma inom VA-marknaden. Du kommer att jobba i ett litet team om två personer i Göteborg. Vi söker dig som är driven och är beredd att axla ett stort ansvar i en tjänst som kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av att:
  • Driva hela processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag
  • Hålla bevakning gällande offentliga anbud och uppmärksamma vilka som är intressanta eller inte
  • Kundbesök ute hos beställare
  • Sammanställa material
Du kommer i rollen att arbeta mot externa kunder, men även internt mot/med dina kollegor, främst din närmsta chef. Tanken är att du även på sikt ska få mer ansvar inom marknad och ekonomi och därmed ta ett större ansvar för den ekonomiska planeringen. Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid med möjlighet till flexibilitet.

Din profil

Vi söker dig med en civil/högskoleingenjörsexamen, gärna med väg & vatten, maskin, kemi eller miljö. Som person trivs du i en ansvarsfull roll, är lösningsorienterad, lyhörd och tycker om kundkontakt. Vi ser också att du är noggrann och strukturerad och gillar att driva ditt egna arbete. Det är meriterande om du tidigare har arbetet i liknande roll eller i maskin-/byggentreprenader. Då det finns goda chanser att växa i rollen och få ett bredare ansvarsområde ser vi det som en fördel om du har god förståelse för ekonomiska termer. Vidare arbetar du helt obehindrat på både svenska och engelska. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lisa Skoglund
Telefon 704 21 43 94
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AquaSvea verkar inom den svenska VA-marknaden, vatten och avlopp. Affärsidén är att erbjuda kostnadseffektiva lösningar och ett professionellt och engagerat projektgenomförande för kommunala och industriella vattenreningsanläggningar.