Projektledare, Göteborg

Projektledare, Göteborg

Vill du arbeta med komplexa och utmanande projekt i en internationell miljö?

Vill du arbeta i ett företag med medarbetaren i fokus?

Vill du jobba med kompetenta trevliga kollegor?

Vi söker nu

Projektledare HVAC

Göteborg eller Emtunga

Emtunga Solutions AB verkar tillsammans med våra kunder från de tidiga konceptfaserna, genomförande av projektet samt har ett utarbetat eftermarknads koncept där erbjuder service under produktens livstid.

Engineeringavdelningen arbetar med Engineering, design, koordinering, teknisk specificering vid upphandling, tillverkningskontroll av installationsarbeten samt driftsättning och Commissioning både i vår egen produktion och på kundens site. Då våra projekt har en relativt kort genomförande tid så är det nödvändigt att alla discipliner arbetar samtidigt inom projektet, vi har därför arbetat fram en process där konstruktion, materialinköp och tillverkning av moduler sker parallellt.

Arbetsuppgifter
  • Du leder arbetet för delprojektet HVAC i våra projekt, från konceptstadium till färdig driftsatt anläggning och har fullt budgetansvar inom ditt område
  • Du ansvarar för de tekniska lösningarna och att produkten uppfyller både kund- och myndighetskrav
  • Du arbetsleder, entusiasmerar och motiverar personalen, såväl anställda som konsulter
  • Du har kontinuerlig kontakt med våra kunder runt om i världen, detta innebär möjligheter till tjänsteresor utomlands
Kvalifikationer
  • Du har några års erfarenhet av HVAC i industriprojekt
  • Du är minst högskoleingenjör eller erfarenhetsbaserad djup kunskap om HVAC för industriprojekt
  • Du behärskar engelska i tal och skrift
Erfarenhet eller utbildning från offshoreindustrin eller den marina sektorn med standarder som NORSOK, SOLAS, ABS och USCG är meriterande.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande och utvecklande arbete med intressanta internationella projekt i ett framgångsrikt företag med god gemenskap.

Kontakt
För mer information vänligen kontakta VP Engineering
Anneli Silfverberg, +46- 702-83 11 20, eller
HR-Manager Anna Valentin, +46-709-72 34 59.

Välkomen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Emtunga Solutions AB är en världsledande leverantör av avancerade stål modulbyggnader för Olja & Gas industrin offshore. Vi har utvecklat konceptet på ett innovativt sätt och infört det i flera industriella segment. I Sverige finns vi in Emtunga och Göteborg, vi har försäljningskontor i Houston och systerföretag i Singapore. Våra byggnader sammansätts ofta på internationella siter. I Sverige är vi ca 60 anställda och omsätter ca 300 mkr.

Sökord: Uppdragsledare, VVS, ventilation, vvs-ingenjör, ingenjör, teknisk projektledare, teknik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 4 sept (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.