Förvaltningsassistent till Amhult 2 AB i Torslanda, Göteborg

Förvaltningsassistent till Amhult 2 AB i Torslanda, Göteborg

Inledning
Är du social, strukturerad och
trivs med kundkontakt? Vill du arbeta på ett bostadsbolag som är nytänkande och vill framåt? Nu söker vi en Förvaltningsassistent till vårt glada och engagerade team i Torslanda!

Förvaltningsassistenten är den person som våra boende möter vid kontakten med Amhult 2. I din roll är du hyresgästens kontaktperson när det gäller praktiska frågor kring boendet. Din huvuduppgift är att under ledning av förvaltaren och i nära samarbete med dina kollegor vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna samt myndigheter. Du kommer att var en del av ett team som trivs tillsammans och har målet att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster!

I dina arbetsuppgifter ingår:
– Utveckling av digitala system för ärendehantering och återkoppling till våra hyresgäster tillsammans med vår Fastighetsförvaltare.

– Jourhavande kvartersvärd från tid till annan

– Felanmälan av vitvaror och hissar samt andra maskiner med koppling till förvaltningen

– Upprätthålla kundservice via telefon och ta hand om besökare på områdeskontoret

– Nyckelhantering i vårt digitala fastighetssystem och våra fysiska nycklar

– Svara på våra hyresgästers frågor kring sitt boende samt ansvarig för kommunikationen med våra boende kring felanmälan och återkoppling

– Upprätta information till hyresgäster

– Viss arbetsledning vad gäller schemaläggning och upprättande av arbetsinstruktioner

– Rondering och åtgärdande av fel med ansvar och utförande av lättare underhåll och reparation.

– Utförande av SBA samt andra myndighetsbaserade kontroller

– Garantibevakning och uppföljning av anmärkningars utförande

– Delta i arbetsplanering och kalkylering, offertförfrågningar/inköp

Utbildning och erfarenhet:
Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller utbildning som byggnadsingenjör. Eftergymnasiala studier inom fastighetsförvaltning och kvartersvärdssysslor och/eller erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du bör ha vana av att arbeta i verksamhetssystem eller ha god datorvana med förståelse för datorsystem. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper:
Du är en god administratör som trivs med att ta ansvar och har ett strukturerat arbetssätt och vill arbeta både inne och utanför vårt kontor både individuellt och tillsammans med andra. Som person är du en problemlösare och kan hålla en hög servicegrad även vid stressade tillfällen. Utåt mot kund är du glad och vill ge god service genom ett tillmötesgående förhållningssätt. Du är intresserad av att fastigheterna ska hålla en god standard och har ett öga för att hitta saker som kan optimeras eller bör felsökas.

Övrig information
Tjänsten är en provanställning som övergår i en tillsvidareanställning om båda parter är nöjda.
Mer info
Email Mejla Amhult 2 AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltningsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.amhult2.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Amhult 2 AB prospekterar ca 44 000 m2 mark i Amhult, Torslanda för att bygga en ny modern stadsdel i blandad stadsbebyggelse. En av idéerna är att området skall förena staden och landets fördelar. Vårt fastighetsbestånd består av kommersiella lokaler och hyresbostäder.