Biträdande förvaltare med byggnadsingenjörsutbildning som kompletterar vårt team

Biträdande förvaltare med byggnadsingenjörsutbildning som kompletterar vårt team

Inledning
Är du social, strukturerad, noggrann och trivs med kontakt både till kunder och leverantörer eller entreprenörer? Gillar du att följa upp och organisera projekt och ger dig inte förrän projektet är i mål? Är du dessutom mellan ca 25-35 år gammal? Nu söker vi en biträdande förvaltare gärna med byggnadsingenjörskunskap till vårt glada och engegerade team i Torslanda!

Om oss
Amhult 2 är ett ungt, växande och spännande bolag med både äldre och yngre fastigheter i sitt bestånd. Med moderna byggnader blir jobbet inom förvaltningen väldigt roligt och varierat eftersom vi ser framåt och vill utveckla effektiva och unika fastigheter av hög kvalité. Vi som jobbar här är alla viktiga personer och vi jobbar hårt för att göra vårt bästa inom vårt särskilda kompetensområde, och försöker alltid göra vårt jobb med glädje. Läs gärna mer om oss på vår hemsida!

Om den biträdande förvaltaren
Den biträdande förvaltaren är den personen som våra hyresgäster, kunder och leverantörer möter vid kontakten med Amhult 2-koncernen. I din roll mot hyresgäster och kunder svarar du på frågor men är även den som faktiskt är på plats för att undersöka ärenden som kräver ockulära besiktningar och åtgärder. I din roll mot leverantörer och entreprenörer är du den som följer upp ärenden och gör beställningar samt agerar spindeln i nätet mellan dem och hyresgästerna. Ärenden kan bestå av dels garantiärenden för våra yngsta byggnader, dels av ärenden som inte är garantiärenden för de äldre byggnaderna.

Den biträdande förvaltaren har även ansvar för vissa mindre entreprenadprojekt. Här är det kontroll över offerter, beställningar, ritningsunderlag och annat som den biträdande fövaltaren kontrollerar finns på plats för kvalitetsansvarig. Hos oss är din roll otroligt varierad.

Huvuduppgiften är att vårda och utveckla våra relationer med samtliga parter samtidigt som du är en del av ett team som har som mål att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster.

Arbetsuppgifter i utdrag

 • Utveckling av digitala system för ärendehantering och återkoppling till hyresgäster och andra parter tillsammans med vår Förvaltare
 • Jourhavande kvartersvärd från tid till annan
 • Felanmälan av vitvaror, hissar och andra byggnadsinventarier och byggnadsdelar till rätt part
 • Upprätthålla kundservice via telefon och ta hand om besökare på områdeskontoret
 • Nyckelhantering i vårt digitala fastighetssystem samt vårt fysiska nyckelsystem
 • Svara på frågor från hyresgäster kring sitt boende samt kommunikation kring felanmälan t.ex. återkoppling i ärenden
 • Upprätta information till hyresgäster
 • Viss arbetsledning t.ex. schemaläggning och upprättande av arbetsinstruktioner vid behov
 • Rondering och åtgärdande av fel med ansvar för lättare underhåll och reparation
 • Utförande av myndighetsbaserade kontroller t.ex. SBA
 • Garantibevakning, uppföljning och återkoppling av besiktningsanmärkningars utförande på fastigheter under garantitid
 • Delta i kalkylering, order, offertförfrågningar, inköp samt kontrollera att arbetscheferna har vad de behöver för utförande t.ex. i ritningsväg
Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning som byggnadsingenjör. Utbildning eller erfarenhet inom fastighetsförvaltning är meriterande. Du ska ha vana av att arbeta i vanliga datorprogram som Officepaketet samt bör du ha god datorvana med förståelse för datorsystem. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är en god administratör som trivs med att ta ansvar, kontrollera och följa upp ärenden på ett strukterat arbetssätt. Du trivs med att arbeta både inne på vårt kontor samt ute på plats, både individuellt och tillsammans med andra. Som person är du en problemlösare och kan hålla en högservicenivå även i stressade situationer. Utåt mot kund är du glad och vill ge god service genom ett tillmötesgående förhållningssätt. Du är inte rätt för konflikthantering. Du är intresserad av att våra fastigheter ska hålla en god standard och har ett öga för att hitta delar som kan optimeras eller bör felsökas.

Övrig informttion
Tjänsten är en provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter 6 månader om båda parter önskar. Tjänsten kan även påbörjas som praktik om du önskar detta.
Mer info
Telefon 031923835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.amhult2.se
Sista ansökningsdag 23 dec 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Amhult 2:s verksamhet består av fastighets utveckling i egen regi, markförvärv, utveckling och förvaltning av hyresbostäder, kontor och kommersiella lokaler. Lokalerna är anpassade för både privata, kommunala och statliga hyresgäster och förvaltningar. Våra nuvarande hyresgäster för lokaler omfattar även restauranger, gym, friskvård, hotell och kontor. Vår långsiktiga strategi är förvaltning av de bostäder och lokaler som vi bebygger i totalentreprenad.Bolaget har en avgiftsbelagd kölista till våra hyreslägenheter som omfattar flera hundra sökanden. Vårt långsiktiga behov av mark för bebyggelse är täckt för lång tid framöver, och i motsats till flera fastighetsutvecklare på marknaden producerar vi inte bostadsrättslägenheter utan endast hyresrättslägenheter.