Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Vill du arbeta brett inom redovisning i en internationell miljö? Alps Alpine söker en redovisningsekonom i
Göteborg.

Arbetsuppgifter
I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara kund- och leverantörsreskontra, fakturering, avstämningar, löpande bokföring, delaktighet i månadsbokslut samt diverse löpande ekonomiarbete.

Det är du och redovisningsansvarige som arbetar på ekonomiavdelningen och ni kommer att ha ett nära samarbete. Du kommer även ha kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare. Alps Alpine erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i en internationell miljö. Detta är en tjänst för dig som vill arbeta brett inom ekonomi och ta ett stort eget ansvar. Det är viktigt att du har förståelse för flödet inom ekonomi.

Kunskaper
Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande erfarenhet samt att du har minst 3 års erfarenhet av ekonomiarbete. Du talar och skriver svenska flytande och har mycket goda kunskaper i engelska då engelska är koncernspråket. Meriterade är om du har erfarenhet av att arbeta i SAP. Du behöver ha goda kunskaper i MS-Office (Excel).

Personliga egenskaper
Som person ser vi dig som driven och ansvarstagande. Du behöver vara noggrann, analytisk och intresserad av siffror såväl som finansiella frågor. Du är van att arbeta självständigt och att ta ansvar. Eftersom du kommer ha kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare så ser vi att du är en öppen och varm person som kan bidra till goda relationer.

Ansökan kontaktperson
Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt dock senast söndag 2021-03-14. Ansökan görs via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten kontakta Lennart Karlsson, LENZO Utveckling & Rekrytering AB på mobil: 070-633 90 98 alt. e-post lennart@lenzo.se
Mer info
Kontaktperson Lennart
Telefon 070-633 90 98
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.alpsalpine.com/e/
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LENZO Utveckling & Rekrytering AB utvecklar företag och människor. Våra värdeord är förtroende, kvalité och bestående resultat/förändringar. Vi arbetar med rekrytering, search, ledarskap, sälj- och medarbetarutveckling, team, organisationsutveckling, föreläsningar, outplacement/omställning samt självledarskap / mindfulness. Vi arbetar över hela Sverige mot branscher som kräver förtroende, hög kvalité och bestående resultat/förändringar. Läs mer på www.lenzo.seAlps Alpine