Junior Sales Engineer till Alpine

Junior Sales Engineer till Alpine

OM TJÄNSTEN:
Som Junior Sales Engineer till Alpine kommer du ansvara för befintliga kunder och partners samt även nykundsbearbetning. Uppdraget innefattar att driva komplexa säljprocesser samt bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer. Rollen involverar många kontaktytor både internt och externt och mycket kommunikation kommer föras med Alpines huvudkontor i Japan. Som Junior Sales Engineer jobbar du tätt tillsammans med den tekniska projektledaren och bolagets Sales & Marketing Manager och ombesörjer kundkontakten under projektets gång. Ditt ansvar kommer innebära att ta ägandeskap för relationen med kunden på sikt men också följa prisutvecklingen och marknaden i stort. Tjänsten är baserad på Alpines kontor på Lindholmen men resor till kund och partnerföretag i Sverige och internationellt kan förekomma samt även till Alpines kontor i Japan.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en teknisk eftergymnasial utbildning gärna B.Sc. eller M.Sc. nivå. P.hd. ses som meriterande.
  • Kan kommuniceras mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Har erfarenhet från en teknisk verksamhet som ingenjör eller konsult och har ett intresse för hård och mjukvara.
  • Erfarenhet av en teknisk försäljningsroll eller kundansvarig för tekniskt område ses som meriterande.
För att lyckas i rollen som Junior Sales Engineer har du god förmåga att sätta dig in i kundens situation och är kunnig inom både hård och mjukvara och framförallt tekniska koncept. Du är intresserad av att driva komplexa säljprocesser samt bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer.

OM KUNDFÖRETAGET:
Alpine Electronics of U.K. Ltd. är en branschledande tillverkaren av högpresterande mobilelektronik. Alpine, grundat 1978, är den enda tillverkaren som specialiserat sig på mobil multimedia, en integrerad systemmetod som innehåller digital underhållning, säkerhets- och navigationsprodukter för din mobilunderhållning. Som ett konsoliderat dotterbolag till Alps Electric Co., Ltd., en av världens främsta tillverkare av elektroniska komponenter för dator, kommunikation och bil-elektronisk utrustning, är Alpine den specialiserade leverantören av mobila elektroniksystem av hög kvalitet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday och du kommer anställas direkt hos Alpine.

STARTDATUM:
December eller efter överenskommelse.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg, Lindholmen
  • Kontaktuppgifter: Linda Karnerfors, linda.karnerfors@friday.se
  • Lön: Fast
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: KAM, Key Account Manager, hårdvara, teknisk säljare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av FeelingFriday AB
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?