Fordonstekniker

Fordonstekniker

Är du en driven tekniker som är redo för nya utmaningar och beredd att ge det lilla extra för att göra ett bra arbete?

AlltiBil växer och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en tekniker till vår anläggning i Tuve. Tuve är en allbilsverkstad med auktorisation för SAAB. Vi tar även emot en hel del husbilar och lätta transportfordon.

Skicka in din ansökan redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som personlig tekniker hos AlltiBil utför och diagnostiserar du service och reparationer av person- och transportbilar av alla märken. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du utför självständigt arbetet inom angiven tid och med fackmannamässig kvalité.

En mycket viktig del i arbetet hos oss är att bidra till en god laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Kompetenskrav

Du har fordonsteknisk utbildning samt B körkort. Vi ser det som meriterande om du har arbetat i en likvärdig roll, oavsett om det varit inom auktoriserad verksamhet eller inom allbilsvärlden. Certifikat för att släcka besiktningstvåor, AC kat V och/eller Dräger certifiering är också meriterande.

Anställningen är vid vår anläggning i Tuve och avser heltid, med start så snart som möjligt.

Kontakta Fredrik Larsson med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Larsson
Telefon 0707308342
Email Mejla Fredrik Larsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alltibil.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan starten 1999 har vi på AlltiBil strävat efter att skapa så många nöjda kunder som möjligt. Vi värdesätter långsiktiga relationer och har därför alltid sett det som vår främsta utmaning att inte bara möta men också att överträffa våra kunders förväntningar. Med stort engagemang och yrkesstolthet gör vi våra kunder redo att njuta av resan mot sina mål. Vi hoppas kunna vara mer än ett verkstadsalternativ. Välkommen till oss!