Bilplåtslagare

Bilplåtslagare

AlltiBil söker en bilplåtslagare/bilskadereparatör till vår skadeanläggning i Göteborg. Vår anläggning är godkänd av de allra flesta försäkringsbolag och är Lupincertifierad. Vi tar emot alla märken, men har expertis inom Volvo, Peugeot och VW.

Som bilskadereparatör jobbar du med krockskadade fordon och det handlar om att mäta, rikta, svetsa, återställa och byta detaljer.

Arbetsmiljön är bra och jobbet underlättas betydligt av moderna tekniska hjälpmedel. Bilskadereparatör är ett hantverksyrke där man ständigt lär sig nya saker. Yrket är mångsidigt eftersom ingen skada är den andra lik. Att reparera karossdetaljer kräver fingertoppskänsla.

Vi söker dig som har en relevant yrkesutbildning och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har vana från att arbeta med stora som små skador och att slutresultat vid montering skall ske med kvalité. Vi ser att du som person är ansvarstagande och mån om att bara det bästa lämnar din verkstad. Din erfarenhet och kunskap kommer bidra till vår verkstad och kollegor.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete tillsammans med ett gott team. Välkommen med din ansökan!

Placeringsort är Aröd/Göteborg och tjänsten är heltid med anställning inom kort.

Kontakta oss med CV och lite information om vem du är.
Mer info
Kontaktperson Peter Lövberg
Email Mejla Peter Lövberg
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alltibil.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan starten 1999 har vi på AlltiBil strävat efter att skapa så många nöjda kunder som möjligt. Vi värdesätter långsiktiga relationer och har därför alltid sett det som vår främsta utmaning att inte bara möta men också att överträffa våra kunders förväntningar. Med stort engagemang och yrkesstolthet gör vi våra kunder redo att njuta av resan mot sina mål. Vi hoppas kunna vara mer än ett verkstadsalternativ.

Välkommen till oss!