Byggnadsmålare

Byggnadsmålare

Är du intresserad av att börja på ett måleriföretag som har fokus på sina medarbetare, hälsa och arbetsmiljö? Då är du välkommen att skicka in din ansökan och CV till oss.

Meriterande
  • Målare - 5 års erfarenhet eller mer
  • Gesällbrev, målare

Vi har många långvariga kundrelationer och arbetar ständigt med förbättringar och att leverera hög kvalitet med låg miljöpåverkan och resultat som överträffar kundernas förväntningar.

Allerby Måleri AB startades 1987 vi arbetar främst med ut- och invändigt måleri vid ombyggnad, renovering och underhåll samt en del nybyggen. Våra kunder är fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Många av våra kunder är återkommande och projekten vi utför ligger i och runt Göteborg.

Körkort B är meriterande.
Mer info
Telefon 031498630
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.allerby.se/
Sista ansökningsdag 14 apr 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1987 har vi på Allerby Måleri höjt otaliga fastigheters värden, förädlat och förnyat både nya och gamla miljöer. Vår mångåriga erfarenhet gör oss bäst när det gäller, vi är lokalt förankrade med ett stort nätverk av både regionala och internationella kontakter. Vi tummar aldrig på kvalitéten, använder endast de bästa produkterna på marknaden och arbetar uteslutande med specialister i branschen. Vi sätter stort värde på det mänskliga mötet och tar alltid ansvar för relationen med kund, leverantör och slutkund. Vi utför allt ifrån in- och utvändigt byggnadsmåleri, brandskyddsmålning, epoximålning och fönsterrenovering till klassiskt förädlingsarbete.