Montör till Alimak Group

Montör till Alimak Group

Om tjänsten
Som montör till Alimak Group kommer du att arbeta med montering av byggställningar och trallplan samt diverse arbetsuppgifter inom montering och byggnation. Du kommer att arbeta i Göteborg där arbetstiderna är förlagda vardagar under dagtid. Detta är ett anställning på heltid.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Montering av byggställningar
  • Montering av trallplan
  • Diverse arbetsuppgifter inom montering och byggnation
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start omgående. Det finns en god chans till övertag av kunden för rätt person. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningsperioden.

Om dig
Vi söker dig som besitter ett intresse för montering och byggnation. Du är en händig person som inte är höjdrädd.

Vidare ser vi att du är en stresstålig, driven, samarbetsvillig och ansvarstagande person som kan arbeta i team. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • Händig person med intresse för montering och byggnation
  • Att du inte är höjdrädd
  • Stresstålig och driven person
  • Flytande svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Alimak Group
Alimak Group är världsledande inom design och tillverkning av vertikala åtkomstlösningar för industri- och byggindustrin. De tillhandahåller permanenta och tillfälliga hissar av hög kvalitet, konstruktionsliftar och arbetsplattformar byggda på kuggstångs- och dragteknik. I över 70 år har Alimak varit pionjär inom den vertikala åtkomstbranschen och levererat långtgående vertikala åtkomstlösningar som är utformade för att möta de specifika behoven i en rad branscher.

Alimak är utformat för att förbättra effektiviteten och har en installerad bas med över 23 000 vertikala åtkomstlösningar för en mängd olika branscher över hela världen.

Det är inte av en slump att Alimak har blivit världens ledande namn inom konstruktionsliftar, industriella hissar, arbetsplattformar för mastklättring, transportplattformar och materialhissar för tillfälliga och permanenta installationer. Det är resultatet av ett totalt åtagande att uppfylla och överträffa förväntningarna hos varje enskild kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Björn Mehlberg via bjorn.mehlberg@adeco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör till Alimak Group, Montör, Alimak Group, Adecco, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 aug 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.