Financial Accountant

Financial Accountant

Redovisningsekonom / Financial Accountant / Redovisning

Till vårt sammansvetsade och oerhört härliga team på Algeco söker vi nu ytterligare en proffsig och engagerad kollega. Den här tjänsten ingår i vårt växande "finance-team" och är placerad på vårt kontor i Torslanda.

När vi nu står inför en hopslagning av 4 bolag som ska bli ett och har bestämt oss för att i samband med det ta hem redovisningen från byrå behöver vi stärka upp med ytterligare en person.

Som Financial Accountant är du en viktig person på resan mot ytterligare framgångar och tillväxt i ett bolag och en bransch som är på stark frammarsch. Vi ser en stor efterfrågan på våra fina produkter och framtiden är mycket ljus. Vi erbjuder dig en varm arbetsplats där vi sätter stort värde på våra medarbetare. Du kommer att ha en nära kollega i Torslanda som också arbetar som Financial Accountant och din chef samt en Business Controller finns i Stockholm. På kontoret i Torslanda finns idag 5 personer totalt.

Rollen

I rollen som Financial Accountant kommer du att arbeta brett med redovisningen tillsammans med dina kollegor och ansvara för de fyra bolag som efter uppköp ska sammanföras in i Algeco. Då Algeco befinner sig i tillväxt kommer nya inslag i arbetsuppgifterna inom redovisning att med tiden bli aktuella. I överenskommelse med din kollega i Torslanda finns också utrymme för att specialisera sig på de områden som du ev. brinner lite extra för. Du kommer även att vara en del i övertagandet av redovisningen från den redovisningsbyrå som gör arbetet idag. Vi arbetar i Navision och Excel.

Arbetsuppgifter i urval:
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar och betalningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Moms och skatter
  • Projektredovisning
  • Samarbete med Revisorer
  • Bokslut, månads- och årsvis
  • Årsredovisning
  • Rapportering av statistik mm
Erfarenhet och Kompetens

Vi söker dig som är en självständig bolagsekonom som har en bred kompetens där du såväl kan hantera leverantörsreskontran som årsbokslutet. Du har en relevant utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av bolagsredovisning. Du har tex en bakgrund som redovisningskonsult eller redovisningsekonom i mindre till medelstort bolag.

Personlighet

Vi söker dig som har ett genuint intresse för redovisning och som sätter värde på att ta ansvar för att jobbet blir gjort korrekt och i rätt tid. Vidare är du en person som bidrar till det fina samarbetet som vi på Algeco har. Där vi är hjälpsamma, bidrar med kompetens, och håller en hög servicenivå.

Språkkompetens

Du talar och skriver både svenska och engelska mycket bra.

Ansökan

Låter detta intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Erika Klatzkow, erika.klatzkow@valegro.se, tel. 0704-121950. Vänligen klicka på Sök denna tjänst för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, HR, sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I mer än 60 år har Algeco arbetat med modulbaserade lösningar och under dessa år har vi samlat på oss massor av erfarenhet. Vårt mångsidiga sortiment av moduler, bodar och containrar gör att vi kan erbjuda smarta utrymmen att arbeta, lära och leva i för alla typer av projekt, kunder och behov.

Tillsammans med ett brett sortiment av hyresutrustning och vår 360 service anpassar vi och optimerar våra projekt efter kundens önskemål. Vår erfarenhet, expertis, mångsidighet samt våra olika produktlinjer gör att vi särskiljer oss, men vi nöjer oss inte där utan vill även försäkra oss om att alltid kunna ge kunden den service den behöver. Algeco finns i 25 länder över hela världen.

På Algeco Sweden respekterar och värdesätter vi skillnader och brinner för våra medarbetare, våra kunder och planeten. Vi skapar tillsammans en miljö som är jämlik, där skillnader värdesätts, och alla ska känna tillhörighet. Vi är fast beslutna att bygga en kultur som sammanför det allra bästa av våra medarbetare och deras unika färdigheter, erfarenheter, förmågor och där de kan blomstra.

Som en del av Algeco Sweden-teamet kommer du att kunna tillämpa och utveckla dina färdigheter och kunskaper i ett team som hjälper till att förnya och bidra till att bygga en bättre framtid och skapa värde för våra kunder, våra medarbetare, vårt samhälle och planeten.