Byggprojektledare till Algeco Göteborg

Byggprojektledare till Algeco Göteborg

Byggprojektledare till Algeco i Göteborg

Till vårt sammansvetsade och oerhört härliga team på Algeco söker vi nu ytterligare en proffsig och engagerad kollega. Som projektledare för skapandet av modulbaserade lösningar hos oss är du en nyckelperson på resan mot ytterligare framgångar och tillväxt i ett bolag och en bransch som är på stark frammarsch.

I den här rollen erbjuder vi dig alla verktyg som behövs för att du ska bli en lyckad projektledare. Projektledaren kommer att arbeta fritt och självständigt och få utrymme för sitt inneboende driv. Du kommer att jobba med väldigt fina produkter som det verkligen finns en efterfrågan på och som löser kundens behov. Då vi arbetar med komplexa projekt och processer utmanas din förmåga att översätta kundens förväntan till en konkret verklighet.

Vidare ger vi dig ett ypperligt tillfälle att bredda din bygg- och projektkompetens, bygga vidare på din starka kompetens som kan bana väg inom otaliga andra branscher och tack vare den horisontella organisationen kommer man alltid att befinna sig nära den nordiska ledningen och kunna följa management på nära håll.

Då bolaget befinner sig i en stark tillväxt är dina utvecklingsmöjligheter stora. Vi sätter stort värde på våra medarbetare och under de kommande åren kommer nya roller och möjligheter att öppna sig där du har alla chanser att ta dig vidare.

Erfarenhet och Kompetens

Syftet med rollen är att säkerställa kvalitativa projekteringar och projektleveranser, utifrån karnprocesserna "Sales och eller and "Delivery. Som en del i Byggteamet deltar rollen aktivt i allting relaterat till bolagets leveransförmåga, inklusive att supportera Lager, logistik och service.

Projektering
 • Tar fram CAD ritning for offerter och anbud utifran skiss/underlag fran salj
 • Valjer ut lampliga moduler redan i ritstadiet i syfte att forsta och minimera ombyggnationer
 • Agerar kontrollfunktion for att den foreslagna losningen lever upp till kundens skallkrav
 • Sakerstaller att den tankta losningen klarar gallande bygglovsregler avseende energi, brand, tillganglighet, ventilation, akustik etc. for det tankta anvandningsomradet.
 • Overlagger vid behov med externa radgivare (brandkonsulter, energikonsulter, VVS konsulter, arkitekter, tillganglighetskonsulter etc.)
 • Bistar vid behov saljare med kostnadskalkyler baserat pa tidigare projekterfarenheter
 • Koordinerar i samrad med Byggchef, andra Projektledare och Saljare for att sakerstalla leveransformaga avseende leveranstid, modultillgang, investeringsmedel, underentreprenorer, geografi etc.
 • Skapar fore- och efterritningar for eventuella ombyggnationer och planerar for att dessa ar praktiskt och ekonomiskt genomforbara (inom ramarna for vid var tids gallande givet mandat)
Projektledning
 • Deltar efter tilldelning av projekt i anbuds- och kontraktsgenomgangar for att i detalj forsta avtalets omfattning
 • Valjer ut moduler for projektet
 • Bokar upp och koordinerar UE i samrad med Lager & Logistik for att genomfora eventuella ombyggnationer i depan infor leverans
 • Sakerstaller tillgangen pa material infor etablering (ramar, balkar, trappor, etc)
 • Bistar kunder och/eller Saljare med efterfragad dokumentation for bygglov och kontrollplan sasom ritningar, energibalansberakningar, brandskyddsbeskrivningar, tidsplan, protokoll pa egenkontroller etc.
 • Avropar UE mot samarbets- eller projektavtal samt koordinerar UE infor och under etableringstiden, sakerstaller att tidsplanen ar effektiv och inom ramarna for avtalet och projektbudgeten
 • Boka och/eller delta i moten med kund, Projektledare och UE under etableringstiden for att sakerstalla att den faktiska losningen moter kundens forvantningar (startmote, egenkontroller, besiktning, overlamning etc.)
 • Identifierar eventuell ATA och sakerstaller att Saljaren kan reglera detta mot kund
 • Sakerstaller egenkontroller for skick och funktion infor overlamning
 • Leder och protokollfor besiktningen samt overlamningen till kund
 • Sakerstaller korrekt fakturamarkning fran UE samt sammanstaller kostnaderna infor ekonomigenomgang med Saljaren och/eller kunden
Meriterande

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom någon gren inom bygg, gärna inom vvs. Vi ser det också som meriterande om du har en bakgrund inom brand och har erfarenhet av lagar och avtal inom detta.

Vi erbjuder
 • 30 dagars semester
 • Friskvårdsersättning
 • Sjukförsäkring
 • Sjukvårdsförsäkring
 • Pension ITP1/ITP2
 • Tjänstebil
Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Robert Klatzkow, robert@valegro.se, tel. 0735-303798. Vänligen klicka på Sök denna tjänst för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi kommer inte att ta emot ansökningar som kommer via mailen. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I mer än 60 år har Algeco arbetat med modulbaserade lösningar och under dessa år har vi samlat på oss massor av erfarenhet. Vårt mångsidiga sortiment av moduler, bodar och containrar gör att vi kan erbjuda smarta utrymmen att arbeta, lära och leva i för alla typer av projekt, kunder och behov.

Tillsammans med ett brett sortiment av hyresutrustning och vår 360 service anpassar vi och optimerar våra projekt efter kundens önskemål. Vår erfarenhet, expertis, mångsidighet samt våra olika produktlinjer gör att vi särskiljer oss, men vi nöjer oss inte där utan vill även försäkra oss om att alltid kunna ge kunden den service den behöver. Algeco finns i 25 länder över hela världen.

På Algeco Sweden respekterar och värdesätter vi skillnader och brinner för våra medarbetare, våra kunder och planeten. Vi skapar tillsammans en miljö som är jämlik, där skillnader värdesätts, och alla ska känna tillhörighet. Vi är fast beslutna att bygga en kultur som sammanför det allra bästa av våra medarbetare och deras unika färdigheter, erfarenheter, förmågor och där de kan blomstra.

Som en del av Algeco Sweden-teamet kommer du att kunna tillämpa och utveckla dina färdigheter och kunskaper i ett team som hjälper till att förnya och bidra till att bygga en bättre framtid och skapa värde för våra kunder, våra medarbetare, vårt samhälle och planeten.