Front-End Developer till Alektum Group

Front-End Developer till Alektum Group

Våra kärnvärden, kvalitet, effektivitet, enkelhet och innovation, driver oss att hjälpa våra kunder att bli mer lönsamma och deras affärer att växa. Samtidigt bidrar vi till ökad förståelse om våra kunders kunder. Vi är cirka 500 anställda i 16 länder och omsätter 700 miljoner kronor, med god lönsamhet.

I rollen som Front-End Developer kommer du ha en betydelsefull roll för att säkerställa att vi fortsatt kan leverera kvalitetsledande digitala lösningar med ett skalbart, modernt och användarvänligt gränssnitt anpassat för den globala marknaden.

Arbetsuppgifter

Som Front-End Developer ingår du i teamet Research & Development inom växande Alektum Group IT som i dagsläget består av 15 personer. Du har som uppgift att underhålla och utveckla våra digitala gränssnitt för att uppfylla våra ledord; Kvalitet, Enkelhet, Effektivitet och Innovation mot Alektum Groups mål och visioner. Du rapporterar direkt till CIO.

Arbetsuppgifterna innebär b l.a.
  • Delta i design och utveckling av användargränssnitt.
  • Sörja för ett effektivt och kvalitativt användargränssnitt som passar alla enheter.
  • Ansvara för skalbara och moderna gränssnitt, enkla att underhålla.
  • Främja kompetensspridning och bidra till best practice.
Vem söker vi?

För att trivas hos oss tror vi att du har en förståelse för hur marknaden ser ut och vad våra kunder förväntar sig både vad gäller service och kvalitet i utförande och leverans. Du mår bra av fria tyglar och kan ändra arbetssätt beroende på uppgift.

Som person trivs du med att samarbeta med människor på olika nivåer i vår organisation och har förmågan att se såväl helheten som sammanhang. Du är intresserad av ny teknik och har ett driv att lära dig nya saker, gärna genom att ta hjälp av dina kollegor! Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Teknik

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i JavaScript och följande ramverk du kommer att få jobba med är: Vue.js
, KendoUI
, Aurelia
, och JQuery

I övrigt kommer du stöta på följande teknik:
  • C#
  • HTML5/CSS3
  • SQL Server
  • Visual Studio
  • TFS
Har du även jobbat med Git och Webpack är det en bonus! Vi arbetar med DevOps processflöde i Team Foundation Server

Varför Alektum Group?

På Alektum Group både uppmuntras det och ges möjligheten för de anställda att växa och utvecklas internt! Man får vara högt involverad i utveckling av metodik och verktyg och får mycket ansvar för hela sin lösning, utveckling, testning, lansering, utbildning och support. Vi är ett ungt företag med entreprenörsanda i stark tillväxt. Börjar du hos oss hamnar du i ett företag som värdesätter uppfinningsrikedom och innovation mycket högt. Vi är centralt belägna på Nils Ericsonsgatan 17 i Göteborg, på bekvämt gångavstånd från Centralstationen med en alldeles egen oas som innegård.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansök idag och kom med i vårt gäng!

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Zinad på 073-343 43 06 eller sara.zinad@dfind.se alternativt rekryterare Hjalmar Darle på 073-343 47 43 eller hjalmar.darle@dfind.se

Uppdragsgivare:
Alektum Group

Ort:
Göteborg

Tillträde:
Snarast, enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Hjalmar Darle
Telefon 0733434743
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 30 nov (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alektum Group är ett familjeägt, europeiskt kunskapsföretag i finansbranschen. Från huvudkontoret i Göteborg expanderar vi snabbt med tjänster inom information-, finans- och inkasso. Vi förser våra kunder med information och rådgivning för att minimera kreditrisker och skapa möjligheter för ökad likviditet samt effektivare fakturahantering. Together We enable more opportunities for companies and people. With care.