Teknisk Fastighetsutvecklare till Alecta Fastigheter, Göteborg

Teknisk Fastighetsutvecklare till Alecta Fastigheter, Göteborg

Nu finns en spännande möjlighet för dig som tillsammans med oss vill vara med och skapa, bygga och forma Alecta Fastigheter. Vi har precis börjat bygga vårt team i Göteborg, nyligen välkomnade vi ett antal medarbetare som vill vara med på resan och som är nyckelfunktioner inom vår verksamhet.

Om tjänsten
I ett nästa steg söker vi nu två Tekniska Fastighetsutvecklare som med sin erfarenhet och inställning kan bidra till bolagets fortsatta utveckling i Göteborg.

Som Teknisk Fastighetsutvecklare ser vi det avgörande att du är tekniskt sakkunnig inom fastighetsbeståndet. Rollen omfattar flera ansvarsområden, du kommer ansvara för tekniken och ekonomin inom ditt fastighetsområde, arbetsleda externa fastighetstekniker samt löpande projektledning, underhållsbudget, driftbudget, tekniska utredningar. Du kommer också vara en nyckelfunktion för att våra hus ska utvecklas och vara attraktiva, vilket innebär att du ansvarar för att initiera, leda samt upphandla ombyggnadsprojekt i fastigheterna.

Att jobba som Teknisk Fastighetsutvecklare hos oss ska vara ett omväxlande arbete där du får möjligheten att utvecklas genom att hantera stora som små frågor och där det ställs krav på att kunna prioritera och delegera arbetsuppgifter. I tjänsten ligger ett stort fokus på modern teknik, digitalisering, energi- och hållbarhetsfrågor.

Som fastighetsutvecklare har du ett stort och brett ansvar innefattande:
  • Alla tekniska frågor rörande fastigheterna
  • Ansvar för drift- och underhållskostnader i fastigheterna
  • Planering av teknik- och digitaliseringsprojekt - långsiktig underhållsplanering samt styrning av underhållsprojekt
  • Energi och hållbarhet
  • Styrning av externa resurser samt vara ambassadör och representant för bolaget i externa kontakter
  • Ingå i forum med alla fastighetsutvecklare som leds av chefen för teknikutveckling och säkerhet (tekniskchef).
  • Utvecklingsprojekt och utredningar
Om dig
För att trivas och lyckas i rollen som Teknisk fastighetsutvecklare ser vi att du har minst 8 års erfarenhet från drift och underhåll av kommersiella fastigheter samt en relevant eftergymnasial utbildning. Du är en modern teknisk förvaltare som drivs av och har god kunskap om ny teknik, digitalisering, energi-och hållbarhetsfrågor.

Som person är du engagerad och kommunikativ med en förmåga att skapa goda relationer både inom och utanför organisationen. Du har ett affärsmässigt driv där du med god dialog och lyhördhet bidrar till stor kundnöjdhet. Du trivs med att ta ansvar och genom ditt självständiga och problemlösande arbetssätt bidrar du till ditt ansvarsområdes fortsatta utveckling och lönsamhet. Eftersom vi är i en uppbyggnadsfas så är det viktigt att du är bekväm med en dynamisk och föränderlig miljö där flexibilitet, kreativitet och samarbete är av största vikt.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande jobb i en självständig roll, i ett solitt och snabbväxande bolag där du får en fantastisk möjlighet att påverka den fortsatta utvecklingen av vårt fastighetsbestånd i Göteborg. Vi bygger just nu ett framtidsorienterat bolag där vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats att trivas på, där en tydlig värdegrund och fokus på hållbara lösningar genomsyrar hela verksamheten redan från start.

För oss är det viktigt att värna om varje individ. Vi formar därför just nu, varje dag en företagskultur där vi har kul! Vi ställer upp för varandra, samarbetar, har gemensamma mål och där det finns stora möjligheter till utveckling.

Vi värnar om en hälsosam balans mellan arbete och privatliv. Därför har vi generösa hälsorelaterade förmåner och tillhandahåller flexibla arbetsplatser. Vi vet nämligen om att det är människorna som är vår allra viktigaste tillgång och därför arbetar vi aktivt med att vara fastighetsbranschens mest attraktiva arbetsgivare.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Jonna Berglöv 0763-03 41 00 eller Helena Bruman 0735-405262 på Jerrie. Sista ansökningsdag är den 4 oktober.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 4 okt 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alecta expanderar ordentligt på fastighetssidan. Vi bygger nu ett långsiktigt och framtidsorienterat fastighetsbolag, Alecta Fastigheter. Redan från start är bolaget ett av Sveriges största fastighetsbolag, som dessutom ska fortsätta växa och bygga värde, både för Alectas pensionssparare och fastighetsbolagets kunder.

Vår huvudmarknad är Sverige där vi skapar kluster av fastigheter med bland annat kontor, samhällsfastigheter, handel och hotell. Vi vill förändra livet till det bättre för människor och verksamheter på våra platser och städer.

Vi äger och förvaltar fastigheter till ett värde av 45 miljarder och vårt mål är att dubblera det under de kommande fem till sju åren. Målet är att bolaget ska växa genom både förvärv och utveckling, i kombination med aktiv förvaltning och ett stort kund- och hållbarhetsfokus. Det innebär nya investeringar i svenska och utländska fastigheter på cirka 50 miljarder.

Vårt fokus ligger på långsiktig utveckling av staden och platsen. Det är en stor och viktig utmaning vi tar oss an. För att lyckas möta våra högt uppsatta mål så bygger vi en stark, kunnig och öppen organisation som arbetar digitalt, hållbart och alltid med fokus på människan i livets alla skeden nu och i flera generationer framåt.