Influencer Marketing Lead

Influencer Marketing Lead

Välkommen till Albert - Sveriges hetaste EdTech-bolag inom matematikinlärning för barn och ungdomar!

Vill du vara med och bidra till att demokratisera kunskap genom teknik till så många elever som möjligt? Har du ett genuint intresse för Influencer Marketing Då är det här ett drömjobb för dig!

Som Influencer Marketing Lead kommer du att få ta ett stort ansvar och vara med och bygga vidare på Alberts fortsatta framgång.

Om rollen:

Vi söker dig som är konverteringsdriven, kreativ och har god erfarenhet av att arbeta med influencers. Som Influencer Marketing Lead på Albert kommer du att ha en drivande roll inom marknadsteamet för genomförandet och uppföljningen av samtliga influencersamarbeten - en viktig del av bolagets marknadsföring.

Albert samarbetar med såväl svenska som internationella profiler. Som person är du strukturerad, resultatinriktad och van vid att arbeta med många parallella projekt. Du är en teamplayer som gillar att arbeta mot uppsatta mål - både gemensamma och egna.

Det digitala landskapet förändras snabbt och vi ser gärna att du har ett stort intresse för paid SoMe och influencer marketing, tillsammans med ett kreativt och konverteringsdrivet mindset.

Vi söker dig som:
  • Bra track-record inom influencer-marketing.
  • God förhandlingsvana gentemot influncers.
  • God analys och rapporteringsvana.
  • Brinner för ständiga förbättringar och utveckling av kommersiella format, koncept och nya initiativ för influencer-marketing.
  • Fler språk än svenska & engelska är ett plus.
Du har goda kunskaper inom:

* Google Analytics, Facebook Ads Manager och relevanta sök/analysplattformar.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Albert med One of a Kind Relations (OOAK Relations). Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Grette på +46706-10 67 40 / daniel@ooakrelations.se

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående. Alla ansökningar och kontakter med One of a Kind Relations behandlas konfidentiellt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en Göteborgsbaserad start-up som vill demokratisera kunskap genom teknik: alla ska kunna ha tillgång till sin egen privatlärare i matematik.

Teamet är ett härligt gäng som vill bli bäst i världen på att förstå elevens särskilda behov och önskemål med syfte att höja kunskapsnivåerna i skolan. Plugget ska helt enkelt bli roligt, tillgängligt och mer relevant för varje elev! Vi består av ett ungt, internationellt och mångsidigt entreprenörsteam med ambitionen att göra Albert till det uppenbara digitala valet för barns lärande. För närvarande har över 150 000 svenska familjer valt Albert som sin digitala matematiklärare, ett antal som ökar varje vecka.