På International Färgs moderna fabrik i Angered utanför Göteborg tillverkar vi ytskyddsfärger till broar, vindkraftverk, sportarenor med mera under varumärket International, vi är världsledande inom skyddsfärger. International Färg är sedan 1998 en del av AkzoNobel-koncernen. På anläggningen finns även sälj- och marknadskontor för våra tre affärsområden: Marine & Protective, Yacht och Powder Coatings i Norden. Vi är cirka 150 stolta medarbetare som tillsammans representerar ett stort antal olika nationaliteter, tillsammans arbetar vi för att göra vår värld lite mer färgglad.

Är du praktiskt lagd, har en hög ansvarskänsla och har passion för färg? Vi söker nu två härliga kollegor som vill arbeta hos oss under en visstid till vår fabrik utanför Göteborg.

Vad kommer du att arbeta med?
Som Tappare hos oss arbetar du tillsammans i team med att säkerställa att produktionen går så smidigt som möjligt. Du kommer att arbeta med satsning eller tappning av färg, där också viss truckkörning förekommer.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
  • Övervaka maskiner vid tillverkning av målarfärg och åtgärda problematik som kan uppstå.
  • Blanda (satsa) kemiska tillsatser för att tillverka färgen.
  • Tappa upp färg för att färdigställa produkten.
  • Truckkörning, med såväl inkörning av produkter som lastning och lossning.
Tjänsterna är två visstidsanställningar då en ska på studieledighet och den andra på föräldrarledighet. Den ena tjänsten är med start i augusti tom 2023-05-26. Den andra tjänsten gäller under 1 år med start augusti/september. Du kommer att arbeta 2 -skift och vara placerad på siten i Angered, strax utanför Göteborg.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du gillar praktiskt arbete, du drivs av att lösa problem och har ett intresse för industrin. Som person är du positiv, öppen och gillar att arbeta. Arbetet kommer att ske både självständigt och i team, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och initiativtagande.

Vi ser gärna att du:
  • Har en avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.
  • Gillar att arbeta praktiskt där du får använda kroppen i arbetet.
  • Kunna arbeta i en miljö som ställer hårda krav på säkerhet och miljö.
  • Talar flytande i det svenska språket.
  • Meriterande men inte ett krav är truckkort/tidigare erfarenhet från industrin.
Vad erbjuder AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2022. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Ingrid Mattsson, Department Manager, ingrid.mattsson@akzonobel.com
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Karolina Möller, Talent Acquisition Partner, karolina.moeller@akzonobel.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.akzonobel.com
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (10 dagar kvar)