Quality Controller AkzoNobel

Quality Controller AkzoNobel

Är du kundorienterad och trivs med att lösa problem? Känner du passion för kvalitet? Vi söker just nu en hängiven och engagerad driftskontrollant till vårt kvalitetslabb i Angered!Vad kommer du att arbeta med?

I rollen kommer du arbeta med kvalitetstestning av batcher enligt kontrollspecifikationer som sedan administreras och dokumenteras i våra system. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår produktion för att kunna genomföra kvalitetskontroller av våra färger på bästa sätt. Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Att uppmärksamma avvikande batchresultat och ge förslag på justeringar av tillverkade satser.
  • Vara behjälplig i utredningar för reklamationer och problemsatser.
  • Bidra till att laboratoriet uppnår ALPS-målen. ALPS är AkzoNobels förbättringssystem.
  • Kalibrering och dokumentation av mätinstrumenten
Vem är du?

Rätt person för rollen har en lämplig utbildningsbakgrund för kemiindustri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av laborativt arbete och kvalitetskontroll.

För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta strukturerat, fokuserat och ibland i ett hektiskt tempo. Din personlighet grundas på engagemang, flexibilitet och ansvar, samt att du har ett eget driv och kan arbeta självständigt. Eftersom arbetet innebär täta kontakter med många olika funktioner inom företaget söker vi personer med stor förmåga att kommunicera och samarbeta.

Du har goda kunskaper i det svenska såväl som det engelska språket i tal och skrift. Anställning förutsätter ett fullgott färgseende.

Vad erbjuder AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Mer om tjänsten och din ansökan
Denna position är ett vikariat på heltid under 6 månader med start omgående. Tjänsten är på två skift, dagtid och kvällstid, vilket innebär omväxlande varannan vecka tidiga morgnar och varannan vecka sena kvällar. Du rapporterar till Site Quality Manager och tjänsten är baserad på International Färg AB i Göteborg (Angered/Gunnilse).

Vi välkomnar människor från alla olika bakgrunder som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss!

Ansök via vårt rekryteringsverktyg. Skulle du stöta på problem med din ansökan så är det inga problem! Maila bara talentresourcing.se@akzonobel.com så får du hjälp. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Anne Uhrgård, Site Quality Manager, telefon +46-722 24 99 64, +46-31 928 625

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Acquisition Manager, +46 702 35 03 44.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

International Färg AB är en del av AkzoNobel-koncernen och är en världsledande leverantör av båt, brand och rostskyddsfärger. Vår fabrik ligger i Äspereds industri¬område i Angered/Gunnilse strax nordost om Göteborg och producerar brand- och rostskyddsfärger för marknaderna i Europa, Mellanöstern och Afrika. Vi levererar cirka 20 miljoner liter färg per år till våra kunder. Vårt mål är att uppfylla våra kunders behov av innovativa rostkyddsfärger och tillhörande tjänster med högsta internationella standard i en kontinuerlig förbättringsprocess.