Responsibility

International Färg AB ingår i affärsområdet "Marine & Protective coatings" inom AkzoNobel-koncernen. International är världsledande leverantör av Marin, Yacht och brand/rostskyddsfärger. Vår fabrik ligger i Angered strax norr om Göteborg och producerar brand/rostskyddsfärg för marknaderna i Europa, Mellanöstern och Afrika. Vi är certifierade enligt standarderna för ledningssystem kvalitet ISO 9001, miljö ISO14001 och arbetsmiljö OHSAS18001.

I rollen som Mekaniker ingår du i vår verkstadsavdelning som servar produktion och fastighet med underhåll och reparationer. Du kommer att arbeta i ett team som består av 6 medarbetare. Vi utmanar oss själva att utvecklas personligen genom att ta egna initiativ och att leda förbättringsprojekt. Vi sätter stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö (HSM) i det dagliga arbetet. Du kommer rapportera till Site Responsible Engineer.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer huvudsakligen arbeta med att utföra felsökning, reparation och förebyggande underhåll av produktionsutrustning, ventilation- och värmesystem. Interna och externa kontakter är vanligt förekommande. Du kommer även att delta och genomföra projekt och investeringar.Job requirements/Candidate profile

Som person är du social, öppen och positiv. Du har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.

Du är serviceinriktad och lyhörd för verksamhetens behov och trivs med att arbeta i ett team med en öppen och prestigelös atmosfär. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en teknisk gymnasieutbildning inriktning industri och/eller underhåll eller motsvarande. Gärna några års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet inom felsökning och reparation av pneumatiska styrsystem men även av svetsning.

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Klicka här för att få veta mer om vår verksamhet.

Ytterligare information

Detta är en provanställning på 6 månader som kan övergå i en fast anställning. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Wallberg, Site Responsible Engineer, +46 31-928 774

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Aquisition Partner, christina.borin@akzonobel.com

För fackliga frågor:

IF Metall, Kristofer Bergman, 031-92 85 00

Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: talentresourcing.se@akzonobel.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om företaget

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.