Butikssäljare Nordsjö Idé och Design Munkebäck

Butikssäljare Nordsjö Idé och Design Munkebäck

Vad kommer du att arbeta med?
Till vår Nordsjö Idé & Design butik i Munkebäck söker vi nu en färgglad och utåtriktad butikssäljare. I rollen som butikssäljare möter du både proffs och konsument, där du är länken mellan kunden och våra produkter. Med stort engagemang för service och produktkunskap säljer du färg, tapeter, golv och tillbehör. Våra kunder består av ca 55% proffskunder och 45% privatkonsumenter.Butiken levererar tjänster som: färgdoktor, kulörhjälp, färgsättning, rådgivning och stilhjälp. Vi är 5 stycken anställda och har en familjär stämning där vi bryr oss om kunderna och deras projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Kundservice och försäljning av färg, tapeter, golv och verktyg mot målare och privatpersoner.
 • Butiksarbete med inslag av beställningar, varuplock, hantering av in- och utleverans av varor, visual merchandising/säljande exponeringar m.m.
 • Du kommer att ha mycket kontakt med proffsmålare och privatkonsumenter och behöver ha hög social kompetens, vara snabb i tanken, lösningsorienterad och kunna jobba effektivt under stress.
 • Du arbetar med rådgivning och färgval ( vad och hur) för både inomhusprojektet och utomhusprojektet. Det förekommer hembesök och vi följer kunden genom projektet.
 • Detta är en tillsvidareanställning på 50%. Du rapporterar till butikschef Marko Bolin. Placeringsort Munkebäck.
Vem är du?

Du älskar färg, form och inredning och har stor kulörkännedom. Du har ett stort intresse för tapeter och design, och har en genuin vilja att hjälpa dina kunder hitta sin egen stil. Du brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som är mer än vad kunden förväntar sig. Genom att ge ett pålitligt och professionellt intryck är du kort och gott "kundens bästa vän". För att du ska känna dig hemma och trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Kundservice och försäljning faller sig naturligt för dig och vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksarbete. Du behöver vara snabbtänkt, flexibel, lösningsorienterad, villig att lära dig nya saker, och tycka om förändringar för att lyckas hos oss. Du måsta ha god datavana, ha god fysik och klara av att jobba i ett högt tempo.

Vi ser gärna att du har:
 • Erfarenhet av arbete inom service och försäljning
 • Ett stort intresse för tapeter, kulörer och design/inredning
 • Mycket goda kunskaper i det svenska språket
 • Egen erfarenhet av att måla, tapetsera och designa rum
 • God datavana, är flexibel, stresstålig och lösningsorienterad
 • Det är meriterande om du har erfarenhet från färgbranschen eller liknande verksamheter.
Vad erbjuder AkzoNobel?

Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2019. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vill du vara med på vår resa? Ansök redan idag med ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person för denna
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri). I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.