Butikschef till Nordjsö Idé&Design i Göteborg

Butikschef till Nordjsö Idé&Design i Göteborg

Till våra 2 butiker i Göteborg söker vi omgående en passionerad butikschef med ett stort eget driv till vårt team på åtta medarbetare!

AkzoNobel Decorative Coatings AB är en av världens största tillverkare av färg och där ingår kedjan Nordsjö Idé & Design-kedjan. Kedjan säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri.) I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 130 butiker i kedjan i Sverige. Butikerna i Göteborg ägs och drivs av AkzoNobel.

Vad kommer du att arbeta med?
I rollen som Butikschef driver och utvecklar du butiken inom de ramar som anges av vårt butiks- och kedjekoncept. Försäljningen av våra produkter riktar sig både till konsumenter och proffsmålare, där din viktigaste uppgift blir att överträffa våra kunders förväntningar genom enastående kundservice och butiksupplevelse, samtidigt som du bidrar till en ökad försäljning och lönsamhet. Genom ditt utmärkta ledarskap och ditt skarpa sinne för affärer, samt personliga drivkraft till att coacha dina medarbetare, skapar du förutsättningar för dig och dina medarbetare att bygga återkommande och långsiktiga kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:
  • Driva och utveckla försäljning för att nå uppsatta försäljningsmål och nyckeltal genom att bland annat driva marknadsaktiviteter och kampanjer, samt - aktivt bearbeta proffskunder och målerier på den lokala marknaden genom kundbesök eller andra säljaktiviteter
  • Planera och följa upp den dagliga butiksdriften i form av bemanning/schemaläggning
  • Rekrytera, coacha, motivera och träna medarbetare
  • Ansvara för butikens hela varuförsörjning
  • Se till att butiken är välskött, tilltalande och följer butikskonceptet
  • Tillsammans med fältsäljare utveckla relationer och service till professionella kunder.
Vem är du?
Som person har du ett starkt intresse av att leda och coacha medarbetare och med tydligt affärsfokus drivs du av att nå resultat. Du är organiserad och arbetar på ett strukturerat sätt för att uppnå effektivitet i ditt arbete. Du har en positiv inställning och förstår vikten av att samarbete för att bygga långsiktiga relationer med såväl våra kunder som inom organisationen. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift och då vi arbetar i en global organisation är goda kunskaper i engelska ett krav.

För att lyckas i denna roll vill vi att du har några års erfarenhet av att på ett framgångsrikt sätt ha arbetat som butikschef eller med liknande ansvar. Erfarenhet från branschen är starkt meriterande. Du har minst gymnasieutbildning, troligtvis inom ekonomi eller försäljning.

Vad erbjuder AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021. Välkommen till oss!

Din ansökan

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg och du rapporterar till Regionchefen. Vi välkomnar människor från alla olika bakgrunder som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss!

Ansök via vårt rekryteringsverktyg. Skulle du stöta på problem med din ansökan så är det inga problem! Maila baratalentresourcing.se@akzonobel.comså får du hjälp. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Lars Setterstig, Regionchef, +46 708 35 20 22.
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Acquisition Manager,patrik.hassel@akzonobel.com.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (7 dagar kvar)