Customer Order Service Representative

Customer Order Service Representative

Responsibility
Brinner du för kundservice och trivs i en roll där du är länken mellan kund och försäljningsorganisation som tillsmamans bidrar till att möta och överträffa kundens förväntningar?

En av våra kollegor inom Customer Service går i pension efter lång och trogen tjänst och vi söker därför hennes efterträdare.

I den dagliga kundkontakten kommer du hantera ordermottagning via telefon och mail samt behandla dessa i vårt orderhanteringssystem. Du är den viktiga länken mellan försäljning och produktion som säkerställer ett optimerat orderflöde till våra kunder. En viktig del i arbetet är att ta emot och lösa kunders order och ge återkoppling till alla intressenter som syftar till ge våra kunder förstklassig service.

Andra arbetsuppgifter som också ingår i tjänsten är att:
  • Se till att orderhantering hanteras korrekt och överförs till logistikavdelningen.
  • Supportera kunder med goda kunskaper om våra produkter.
  • Avsluta, registrera och arkivera kundservicerelaterad dokumentation.
Job requirements/Candidate profile

Stor vikt kommer läggas på dig som person där vi ser att du har en stark känsla för service, är förtroendeingivande och skapar lätt positiva och långsiktiga relationer internt såväl som med våra kunder. Du har ett affärsmässigt tänk och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är också målinriktad, har en flexibel inställning till ditt arbete samt trivs med att arbeta i team. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska såväl som det engelska språket, både i tal och skrift. Är du dessutom finsktalande är det en stor merit. Vi förutsätter också att du har goda datakunskaper och förståelse för olika system. K unskaper inom SAP- och/eller CRM-system, kunskaper i Excel samt intresse för teknik/IT är starkt meriterande.


Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.


Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.


Mer om oss

International Färg AB ingår i affärsområdet "Marine & Protective Coatings" inom AkzoNobel-koncernen.


International är världsledande leverantör av Marin, Yacht och brand/rostskyddsfärger.


Vår fabrik ligger i Angered strax norr om Göteborg och producerar brand/rostskyddsfärg för marknaderna i Europa, Mellanöstern och Afrika. Vi är certifierade enligt standarderna för ledningssystem kvalitet ISO 9001, miljö ISO14001 och arbetsmiljö OHSAS18001


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och med stationeringsort i Angered. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com


För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Regional Customer Service & Demand Mgr, Åke Andreasson, på tel.nr. +46 703 09 24 58.


För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Resourcing Manager, +46 702 35 03 44.


För fackliga frågor:


Unionen: Petri Salminen +46 31 92 87 16


Ledarna: Cia Hallberg +46 31 92 86 15


IF Metall: Kristofer Bergman +46 31 92 85 00 och Robert Emanuelsson +46 31-92 85 00


Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.


Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.akzonobel.com
Sista ansökningsdag 24 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AkzoNobel creates everyday essentials to make people's lives more liveable and inspiring. As a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, we supply essential ingredients, essential protection and essential color to industries and consumers worldwide. Backed by a pioneering heritage, our innovative products and sustainable technologies are designed to meet the growing demands of our fast-changing planet, while making life easier. Headquartered in Amsterdam, the Netherlands, we have approximately 45,000 people in around 80 countries, while our portfolio includes well-known brands such as Dulux, Sikkens, International, Interpon and Eka. Consistently ranked as a leader in sustainability, we are dedicated to energizing cities and communities while creating a protected, colorful world where life is improved by what we do.