Säljare specialist inom rör / armatur till Ahlsell

Säljare specialist inom rör / armatur till Ahlsell

Vi söker en Specialistsäljare inom rör, armatur och pump eller projekt till expansiva Ahlsell. Placering för rollen är fri!

Är du lösnings- och utvecklingsorienterad? Motiveras du av att skapa och bygga relationer men också med administrativa uppgifter? Då är rollen som specialistsäljare på Ahlsell Sverige rätt för dig!

Vi söker dig som vill vara med och ta Ahlsell till nästa nivå. Här får du chansen att bli en del av Sveriges största säljkår, och får arbeta med långsiktiga kundrelationer i ett av branschens ledande bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I dag är Ahlsell marknadsledande, men har ändå behållit deras entreprenörsanda. Hos Ahlsell säljer du inte bara produkter, du erbjuder också deras kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer.

Hos Ahlsell kommer du snabbt uppleva den varma och entreprenöriella kulturen. Medarbetarna beskriver Ahlsell som en arbetsplats där samarbetet och teamkänslan med kollegor är stark, att de erbjuder utvecklande arbetsuppgifter och att arbetet innebär frihet under ansvar.

För Ahlsell är det viktigt att tillvarata deras medarbetares olikheter, och de vill verka för en inkluderande kultur. Medarbetarnas olika bakgrunder, kompetenser och perspektiv är en viktig förutsättning för att de ska nå framgång. De ser därför gärna en mångfald av sökanden. Läs gärna mer om hur de ser på mångfald och inkludering på deras hemsida (ahlsell.se).

Dina arbetsuppgifter

Din uppgift som specialistsäljare blir att handskas med större industriprojekt, att bistå med projekt- och specialistkunskap, ha kunskap om Ahlsells leverantörers produkter och vara med på sambesök/egna besök så att affären och projekten drivs framåt. Du identifierar nya affärsmöjligheter och rör dig obehindrat internt mellan olika avdelningar och nivåer så att alla möjligheter till försäljning maximeras.

I rollen som specialistsäljare kommer dina arbetsuppgifter vara att:
  • Driva och handskas med större projekt inom rör, ventiler, pump och industri VS tillsammans med specialister och säljare
  • Ta fram rätt produkter till rätt kund och vara behjälplig med olika lösningar
  • Sköta kontakten med leverantörer och hålla dig uppdaterad inom respektive produktsortiment
  • Hålla presentationer inför små och stora grupper
  • Samordna utbildningstillfällen för säljare
  • Delta i sambesök
  • Arbeta administrativt med offerter och order
Värt att veta

Du blir en del av Sveriges största säljkår och kommer att ingå i ett professionellt säljteam och samarbeta med säljare och chefer i alla segment för att stötta Ahlsells kunder på bästa sätt.

Du kommer att bli placerad vid ett av våra Ahlsell-kontor i din närhet, men ett antal resdagar ingår kopplat till kundernas geografi då rollen är rikstäckande. Tjänstebil ingår i rollen tillsammans med andra fina förmåner.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen arbetar du troligen idag med denna typ av produkter och du är intresserad och nyfiken till din läggning. Vidare är du engagerad, öppen och hjälper dina kollegor med att driva affären framåt på ett ansvarsfullt sätt. Du har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du skall ha ett tekniskt intresse och förståelse och gärna erfarenhet ifrån industri, konsult, installatör, grossist inom rör, pump, ventiler eller industri vvs.

Vidare ser vi gärna att du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt med öga för detaljer. Då du kommer arbeta administrativt med offerter och order krävs det att du tidigare arbetat administrativt av nått slag. Du har goda kunskaper i Excel och goda språkkunskaper i engelska och svenska. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet av försäljning - gärna konsultativt och i projekt.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 5 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/