Key account manager till Ahlsell Bygg

Key account manager till Ahlsell Bygg

Gillar du att bygga nätverk och skapa nya affärsmöjligheter? Ahlsell Bygg söker nu en regional Key Account Manager i Göteborg.

Är du en relationsskapande person som gillar att bygga nätverk och engagera medarbetare i arbetet med sälj? I rollen som regional Key Account Manager (KAM) på Ahlsells Bygg får du allt detta och mer! I din framtida roll i region Väst, med utgångspunkt Göteborg, kommer du arbeta med skapa långsiktiga relationer med nuvarande och framtida nyckelkunder. Passar beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en ansvarstagande roll på Ahlsell Bygg som präglas av våra värdeord som genomsyrar både arbetsmiljö och arbete;
  • Ansvar
  • Öppenhet
  • Enkelhet
Vidare erbjuder vi dig en utmanade roll där du får jobba med att utveckla befintliga affärer och samtidigt identifiera nya affärsmöjligheter. Du får en roll med stora kontaktytor där du får träffa många kunder och du samarbetar tätt med säljorganisationen för att ge Ahlsell Byggs kunder bästa tänkbara kundupplevelsen. Visste du förresten att Ahlsell har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webbshop och en logistik i världsklass?

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som regional KAM i region väst är det din uppgift att identifiera affärsmöjligheter och skapa lönsamma kundrelationer. Du kommer aktivt arbeta med verksamhetsplanen och ansvara för dina kunders hela inköpsbehov utifrån hela Ahlsell Byggs produktportfölj. Vidare ansvarar du för:
  • Upprättande av skriftliga avtal med nya kunder.
  • Vidare informera om ny avtal och de tillhörande förutsättningar, internt och externt.
  • Registrering av kundaktiviteter i systemet A-Sales.
  • Kundbesök, planering och genomförande.
  • Följa upp ingångna avtal och att de efterföljs i i affärssystemet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För att lyckas som regional Key Account Manager på Ahlsell Bygg är det viktigt att du har ett öra mot marknaden och är uppdaterad kring dess nyheter. Du har således ett eget ansvar för din fortsatta kompetensutveckling. Vidare representerar du Ahlsell Bygg på ett positivt sätt och samverkar tillsammans med säljorganisationen för att nå uppsatta säljmål i regionen. Denna KAM roll är ny i Göteborg och Väst men finns i Stockholm.

Du kommer sitta i fina och fräscha lokaler i västra Göteborg. Du har närhet till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen så finns parkering utanför kontoret. Resor med tjänstebil förekommer.

Detta är en rekrytering då du blir direkt anställd av Ahlsell. Tjänsten är på heltid, sex månader provanställning tillämpas, och planeras att tillsättas omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Du har en fast lön med tillhörande bonus.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med nyckelkunder i rollen som Key Account Manager och är en erfaren förhandlare. Vidare ser vi att du tidigare har arbetat med att utveckla affärer samtidigt som du alltid har kunden i fokus. Du är trygg med att arbeta i Excel då det är ditt främsta verktyg i rollen som KAM och vi ser att du har tidigare erfarenhet av byggbranschen.

Som person är du kommunikativ och trivs att arbeta med människor - såväl i samarbetet med kollegor som i dialogen med kunder och leverantörer. Vi tror att du motiveras och gillar utmaningen av att skapa långsiktiga lönsamma affärer. Du är genuint nyfiken på kunders verksamheter samtidigt som du är lösningsorienterad, målstyrd och strukturerad.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Sandra Eriksson
Telefon 031-761 22 27
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 dec (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.