Innesäljare mot Fastighet till Ahlsell i Göteborg

Innesäljare mot Fastighet till Ahlsell i Göteborg

Lockas du av att arbeta kundnära med service och försäljning inom fastighetsbranschen? Då har vi jobbet för dig!

Är du intresserad av försäljning och trivs i en roll där du får möjlighet att använda din sociala förmåga för att skapa goda relationer till dina kunder? Vill du vara en del av Sveriges största säljkår? Ta då chansen att söka tjänsten som innesäljare till Ahlsell Fastighet Göteborg redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahsell utvecklas och söker nu dig som vill vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen inom fastigheter framåt. Som innesäljare ges du möjlighet att arbeta med omväxlande och spännande uppdrag i branschens ledande och mest framgångsrika bolag. Du kommer arbeta i ett nära samarbete tillsammans med dina kollegor som är ute på fältet under hela affärsprocessen och tillsammans kommer ni serva kunder med förstklassig service och rådgivning.

Ahlsell erbjuder en anda som bygger på ett stort affärsmannaskap som kan beskrivas av värdeorden; ansvar, öppenhet och enkelhet. Är det här viktiga ledord för dig, då har du hittat rätt!

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer arbeta för att ge företagets kunder bästa tänkbara rådgivning och service genom hela deras köpprocess. Några av dina framtida arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med:
  • Rådgivning
  • Produktval
  • Beställningar
  • Upphandlingar
  • Offertförfrågningar
  • Orderhantering
  • Leverantörskontakter
Du jobbar proaktivt genom att ta kontinuerlig kontakt med kunderna för att bibehålla och stärka kundrelationerna.

Rollen innebär också

Du kommer vara en del av ett professionellt säljteam om 18 medarbetare där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för försäljningen till Ahlsells företagskunder i Sverige. Du rapporterar till Kundsupportchefen som sitter placerad i samma lokaler. Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror starkt att det är personalen som skapar vår framgång där den här rollen är precis lika viktig som alla andra, den inställningen är en självklarhet att ta med.

Tjänsten kommer vara på heltid med placering i Mölndal strax utanför Göteborg och arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 7-16.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill arbeta för att ge bästa tänkbara service och rådgivning till våra företagskunder. Du motiveras av att arbeta för att överträffa kundernas förväntan i mötet med dig och brinner för att ro affärer i hamn.

Din arbetsbakgrund kan variera men för att du ska lyckas i rollen som innesäljare har du en god förmåga att arbeta metodiskt och har erfarenhet av att administrera. Meriterande är om du har med dig erfarenhet från El eller VS. Vidare är du som person öppen, ansvarsfull och engagerad, vilket du också kan omvandla till fördel i dina arbetsuppgifter.

Eftersom du kommer arbeta med mycket kundkontakt är det viktigt att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Sandra Eriksson
Telefon 031-761 22 27
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 25 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.