Applikationsägare inom Linux till Adient Sweden AB

Applikationsägare inom Linux till Adient Sweden AB

Har du ett genuint tekniskt intresse och ett serviceorienterat förhållningssätt? Trivs du i en tempofylld vardag i en bred roll inom support och applikationshantering? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Adient Sweden AB är världsledande leverantör av bilstolar och vi söker nu en applikationsägare inom Linux till vårt kontor i Göteborg. Det är en produktionsnära roll där du blir en del av ett team som präglas av teknisk kompetens och hög servicegrad. Som applikationsägare hos oss är det du som har kunskapen inom Linux servermiljö. Dina huvudsakliga uppgifter är att supportera, utveckla och konfigurera vår egenutvecklade applikation där systemen anpassas efter kundens behov.

Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ligga i framkant av industrins nya trender och teknologier där din delaktighet är av största betydelse. Det är våra anställda - ett team av äventyrliga tänkare och passionerade högpresterande medarbetare som ser till att allt är möjligt. Du blir en viktig pusselbit för att hjälpa till att förbättra upplevelsen hos våra kunder i en värld i rörelse.

En dag hos oss innefattar
 • Daglig teknisk kontakt med produktion och kunder
 • Förbereda nya order i applikationen innan produktionen tar vid
 • Utveckling i Linux servermiljö, såsom scripting och lättare programmering
 • Logghantering och felsökning
 • Planering och projektering för nya modeller
 • First line support för vår JIT-applikation
 • Intern IT-support samt behjälplig med nätverk och servers
För att undvika stopp i produktionen kan produktionsstöd 24/5 förekomma.

Bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av systemansvar inom Linux och ser dig som självgående inom detta.

Vidare är det krav på:
 • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande utbildning inom IT/Ingenjör
 • 2-3 års arbetslivserfarenhet från systemansvar inom Linux servermiljö
 • Erfarenhet av first line support, konfigurering och programmering
 • Svenska och engelska, obehindrat i tal och skrift
 • B-körkort
Meriterande erfarenheter är:
 • Systemkunskap inom EDI, AS400/RPG, Suse Linux, JIT och/eller Progress
 • Automotive
 • Skrivarhantering
Personliga egenskaper
Du har ett genuint tekniskt intresse samt en bred kunskap och förståelse för IT. Du är kommunikativ mot kunder såväl som kollegor och trivs i en stöttande roll där problemlösning står i fokus. Eftersom du kommer att hantera många arbetsuppgifter och mindre projekt samtidigt är struktur och prioritering en självklarhet för dig. Du trivs i en tempofylld miljö där du med hög kvalité och lösningsorienterat förhållningssätt snabbt manövrerar förutsedda som oförutsedda utmaningar.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Tillträdesdag sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Din anställning omfattas av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt friskvårdsbidrag.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult:
Linnea Gabrielsson
0722 54 64 09
linnea.gabrielsson@lernia.se

Vi hanterar ansökningarna löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag i form av CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.