Vitvarumontör till kommande uppdrag i Göteborg

Vitvarumontör till kommande uppdrag i Göteborg

Om tjänsten
Som vitvarumontör kommer du att arbeta med hela affären av vitvaruinstallation från början till slut. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team på 20 personer i ett bolag som värnar om sammanhållning, personalaktiviteter, arbetsmiljö och utvecklingssamtal för att nämna några. En vanlig arbetsdag utgår från företagets lagerverksamhet där du hämtar upp produkter, lastar in och kör ut på fält för att genomföra installation hos slutkund. Du arbetar tätt ihop med en annan kollega där ni gemensamt tar er ut till kunder omkring Göteborg och är ansiktet utåt för företagets service. Tjänsten är på heltid med arbetstider förlagda måndag-fredag kl. 07-16.

I din roll som vitvarumontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Upphämtning och utkörning av varor
  • Installation
  • Kundkontakt
Tjänsten som vitvarumontör är ett konsultuppdrag med start omgående, men för rätt person finns möjlighet att tjänsten övergår till en anställning direkt hos vår kund.

Om dig
Vi söker dig som trivs i fysiska arbeten med kundkontakt. Vi ser gärna att du har utbildning eller någon tidigare erfarenhet av installation, men för denna rekrytering värderar vi rätt inställning till att lära dig något nytt och söker även dig med ett stort tekniskt intresse. Då du kommunicerar med avdelningar internt såväl som du är ansiktet utåt mot kunder ser vi att du är en serviceminded och ansvarstagande lagspelare med förmåga att strukturera ditt arbete effektivt.

Meriterande för tjänsten, men ej krav, är tidigare erfarenhet av vitvaruinstallation eller liknande produkter och än meriterande är elerfarenhet på gymniasal nivå.

Viktigt för tjänsten är:
  • Trivs i fysiskt krävande arbeten
  • Intresse för att arbeta med teknisk installation
  • Svenska flytande i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Pedersen via hanna.pedersen@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Vitvarumontör, montör, teknik, installation, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.