Vi söker en Receptionist på deltid till vår kund i Mölndal

Vi söker en Receptionist på deltid till vår kund i Mölndal

Om tjänsten

Vi söker dig som är student och vill arbeta som recptionist på deltid vid sidan av dina studier. Vi ser gärna att du kan arbeta 4-5 halvdagar i veckan.
Du kommer att arbeta som receptionist hos vår kund i Mölndal. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom recption. Bland annat kommer du att ansvara för att ta emot besökare, posthantering, inköp av förbruksmaterial, samt assistera övriga funktioner med diverse administrativa uppgifter. Som receptionist har du också ansvar för att konferensrum och gemensamma utrymmen är representativa.

Uppdraget är på deltid, du ska kunna arbeta minst 3 dagar/vecka, arbetspassen varierar mellan 8-12 och 13-16, här finns det möjlighet att planera dina arbetspass så att det passar med ditt schema. Tjänsten är lokaliserad centralt i Göteborg och du kommer att få en anställning i Adeccos konsultverksamhet och hyras ut till vår kund. För rätt person finns det goda möjligheter till fortsatt konsultande hos Adecco och våra kunder.

Om dig

Är du en kommunikativ och serviceinriktad person som har lätt att se möjligheter och lösningar kommer du att trivas utmärkt i den här rollen. Tjänsten ställer krav på att du är stresstålig och att ett dynamiskt och högt arbetstempo är något som du uppskattar. Att ha struktur och ordning och reda i ditt dagliga arbete är en självklarhet för dig. Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som tidigare har arbetat i reception, växel eller med annat serviceinriktat arbete och administration kommer snabbt att sätta dig in i dina nya arbetsuppgifter. Du behärskar Office-paketet obehindrat och drivs av att ge förstklassig service till kunder, kollegor och leverantörer. Du är flytande i både svenska och engelska.

Krav för tjänsten är:
  • Innehar ett studieintyg på heltid eller annan huvudsaklig syssletsättning om 100%.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Har goda IT kunskaper.
Meriterande för tjänsten är:
  • Behärskar Office-paketet
  • Erfarenhet inom service
Om Adecco

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia.jonsson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.