Underhållstekniker till Pågen dagtid

Underhållstekniker till Pågen dagtid

Vi söker nu underhållstekniker åt vår kund Pågen i Göteborg. Har du industriteknisk bakgrund och vill arbeta med förebyggande underhåll inom automatiserad produktion? Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan idag.

Om tjänsten
Som underhållstekniker arbetar du i en högt automatiserad produktion med en mångfald av maskiner inom el-, styr-, och mekaniska system. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team i ett familjärt bolag och rapporterar till samordnare. I tjänsten ansvarar du för en specifik linje. Tyngdpunkten i tjänsten ligger på mekanik och pneumatik samt enklare uppgifter inom el och styr. Du underhåller olika maskinparker så som ugnar, kylar och förpackningsmaskiner, samtliga på löpande lina. Underhåll består av felsökning genom att koppla upp sig mot olika PLC-motorer, byten av komponenter samt styrning av banorna. Du får och följer upp antalet arbetsordrar i datasystemet Maximo och prioriterar arbetet därefter. Du som underhållstekniker ansvarar för att genomföra förebyggande underhåll, förbättringsarbeten samt medverka i projekt. Strategiskt arbetar avdelningen med ständiga förbättringar- vars främsta syfte är att tillsammans med övriga funktioner långsiktigt förbättra kvalitet och tillgänglighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd till dagen. Du arbetar måndag-torsdag 8-16:30, fredagar 07.00-15.30 samt är ledig varannan torsdag.

I din roll som underhållstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Felsökning och mekanisk reparation av automatiserade maskiner
 • El- och styr
 • Medverka i arbetet med ständiga förbättringar
Om dig
Vi söker dig med industriteknisk, mekanisk eller annan relevant utbildning, som lägst gymnasium eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att klara av den här tjänsten krävs kunskaper om industriell mekanik. Du som söker kan ha arbetat eller praktiserat som mekaniker, underhålls- eller drifttekniker m.m och har bra förståelse för felsökning samt reparation av maskiner. Vi ser positivt på att du har arbetat inom verkstadsindustri, men du som nyligen blivit examinerad är självklart även välkommen att ansöka.

Vidare ser vi att du har en naturlig nyfikenhet och fallenhet för mekanik samt att du snabbt vill bli självgående. Som person är du en prestigelös lagspelare med en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Vi söker dig som är en problemlösare som inte räds för att kliva fram när situationen kräver.

Meriterande för tjänsten är färdigheter i svets, fräsning, pneumatik, Maximo, eller kunskaper i gas och kyla.

Viktigt för tjänsten är:
 • Mekanisk färdighet
 • Kunskaper om felsökning, el och styr
 • Nyfikenhet och driv med god samarbetsförmåga
 • God svenska
Vår kund verkar för en jämställd arbetsplats. Därför ser vi positivt på kvinnliga ansökningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Pågen
Som medarbetare på Pågen får du arbeta i ett företag med ett starkt varumärke och som vill skapa Nordens kvalitativt ledande livsmedelsföretag. Pågen är ett företag i ständig utveckling där du får vara med och påverka företagets framtid och stärka varumärket.

Pågen AB är Sveriges ledande bageri med en marknadsandel på 36 procent av mjukt börd. Med ett välkänt varumärke, ett attraktivt sortiment och en effektiv sälj- och serviceorganisation har de en stark tillväxt i Sverige och övriga Norden. Dessutom en omfattande export med Frankrike som viktigaste marknad. Pågen omsätter 2,8 miljarder SEK och har 1300 medarbetare. Med livsglädje som uttalat kärnvärde och med omtanke, entusiasm och stolthet som bärande ledord - Pågen bakar med kärlek - är dem övertygade om att förverkliga sin vision, att skapa Nordens kvalitativt ledande livsmedelsföretag. På Pågen lever de för att baka färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen. Bröden finns att köpa i alla svenska matbutiker och medarbetare befinner sig över hela landet, från Ystad till Haparanda. Dessutom sker försäljning i Danmark, Norge, Finland, Tyskland och deras Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. Pågen är ett familjeföretag i femte generationen som har bakat bröd i 135 år, och tänker fortsätta göra det minst lika länge. Vill du följa med på deras resa?

Om anställningen
Pågen har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Pågen erbjuder dig:
 • Som underhållstekniker är du en viktig nyckelperson för företaget, därför erbjuds du utbildning i kompetenser du saknar och kompetensutvecklas löpande efter behov
 • Tillsvidareanställning på heltid
 • Friskvård
 • Personalaktiviteter
 • Förmånliga priser på bröd
Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Pedersen via 0736847125 eller hanna.pedersen@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Underhållstekniker, drifttekniker, servicetekniker, automationstekniker, installationstekniker, fastighetstekniker, teknik, livsmedel, industri, processindustri, tillverknings, Göteborg, Västra Frölunda, Maximo, Pågen, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.