Underhållstekniker till IAC i Göteborg

Underhållstekniker till IAC i Göteborg

Om tjänsten
Som underhållstekniker kommer du arbeta med att främja hög driftsäkerhet genom att bland annat förutse, åtgärda och analysera utrustningars prestanda. Ditt huvudsakliga ansvarsområde innefattar arbete med kvalitets- och säkerhetspolicy och arbetsmiljöstandarder. I rollen ingår arbete med kundkrav samt att fullfölja rutiner och instruktioner. Mer specifikt ansvar innebär att du kommer avhjälpa oplanerade driftstopp, utföra förebyggande underhåll samt rapportera eventuella driftstörningar, avvikelser eller planerade åtgärder.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Låssby, Göteborg. Som underhållstekniker hos oss på IAC verkar du för ett gott arbetsklimat, både inom avdelningen och gentemot andra avdelningar, leverantörer och kunder.

I din roll som underhållstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Arbeta med kvalitets-, miljö-, hälsa- och säkerhetspolicy samt värderingar
 • Arbeta med gällande kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöstandarder
 • Arbeta med våra kundkrav
 • Arbeta med gällande globala, regionala och lokala IAC-krav
 • Fullfölja de rutiner och instruktioner som berör funktionen
 • Utföra andra arbetsuppgifter när så efterfrågas från närmaste chef
Tjänsten som underhållstekniker är en fastanställning med start omgående/datum.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning. Har du erfarenhet av praktiskt underhållsarbete i tyngre industri är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i underhållssystem, gärna MaintMaster. Vidare är det meriterande om du har praktiska kunskaper om styrsystem, robot, visionssystem, mediasystem, conveyors och transportsystem. Det är också meriterande om du har elbehörighet eller kunskap inom el.

I rollen ingår vissa befogenheter så som att stoppa produktion vid personskaderisker, vilket innebär att du som person måste vara ansvarstagande, strukturerad och ha förmåga att prioritera i stressiga situationer.

Viktigt för tjänsten är:
 • Förståelse för vikten av förebyggande underhåll
 • God problemlösningsförmåga
 • Sinne för praktisk problemlösning
 • Driv för att hitta lösningar och föreslå förbättringar
 • Teknisk fallenhet och tekniskt intresse
 • Stresstålig
 • Ha lätt för att kommunicera med andra avdelningar
 • Serviceinriktad, lagspelare och en god arbetskamrat
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om IAC
International Automotive Components (IAC) är en ledande global leverantör av fordonskomponenter och system. Vi tillför mervärde, service och framgång till våra kunder, investerare och anställda, och stärker vår kvalitet, värde och teknologi.
IAC bygger på pelarna för tekniska framsteg, inklusive hållbarhet, tillverkning i världsklass, ständiga förbättringar och företagsansvar. På IAC förser vi kunder med oöverträffad tillverkningsräckvidd, materialinnovation och ingenjörskapacitet. Resultatet är överlägsna lösningar som hjälper till att minska vikten, införliva naturmaterial och differentiera fordon i sina marknadssegment.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josef Bergquist på 0736847846 alt. josef.bergquist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Underhållstekniker, Underhåll, Ingenjör, Automotive, Fordonsinredning, Västra Götaland, IAC, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!