Tugmasterförare till terminalverksamhet

Tugmasterförare till terminalverksamhet

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består avtugmasterkörningför lossning och lastning av gods samt manuellt arbete. Kommunikationen i arbetet sker framförallt via komradio vilket förutsätter ett du har en tydlig kommunikativ förmåga på svenska. Då företaget arbetar mycket med globala kunder kan även kundkontakt på engelska förekomma.?Arbetet är förlagt under varierande arbetstider vilket kan innebära dagtid, kvällstid, nattid och helger. Start för tjänsten är i oktober/november.

I din roll som tugmasterförarekommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Lastning och lossning av rullande gods med hjälp av tugmaster
  • Manuellt arbete så som tex surrning och bilkörning
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att köra tugmaster i arbetslivserfarenhet. För tjänsten krävs att du har slutfört gymnasiet samt innehar körkort B. Då arbetet är både fysiskt och beläget utomhus är det av stor vikt att du trivs med ett fysiskt arbete och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Arbetstiderna kan variera från dag till dag vilket kräver att du ska kunna vara flexibel och arbeta under alla skift.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att det här är en tjänst för dig som är trygg i dig själv, ansvarsfull och trivs med lagarbete.

Du ska även vara säkerhetsmedveten för att motverka att olyckor uppstår då du arbetar i en riskfylld arbetsmiljö, samt hanterar dyrbar gods och avancerad utrustning. Viktigt är också att du kan hantera stress och hålla fokus även i pressade situationer då det är högt tempo på terminalen.

Krav för tjänsten är:
  • Erfarenhet av att köra tugmastertruck
  • Slutförd gymnasieutbildning
  • Körkort B
  • God fysik
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Kristoffer Löwdin på 073-684 75 33 eller via mail kristoffer.lowdin@adecco.se


Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Tugmaster,terminalarbete, fordonsförare,tugmasterförare, Adecco, Arendal
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.