Truckförare till logistikföretag

Truckförare till logistikföretag

Vi söker nu truckförare till ett logistikföretag i Arendal. Vi söker dig som har truckkort och erfarenhet av att köra motviktstruck, trivs du med att köra truck och vill ha ett fartfyllt jobb med varierande arbetsuppgifter. Passar detta in på dig så kan du vara perfekt för denna tjänst!

Om tjänsten
Som truckförare kommer du arbeta med truckkörning och andra arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager. Arbete förekommer både enskilt och i team och kan variera under dagen. Tjänsten är förlagd under dagtid eller kvällstid, vi föredrar om du är flexibel och kan hoppa in på båda skift.

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning

Tjänsten som lagerarbetare är ett kommande konsultuppdrag. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Om dig
Vi söker dig som har truckkort A+B och godvana av att köra truck. Vidare söker vi dig som har ett stort intresse av att arbeta inom lager och logistik. Detta är ett relativt fysiskt arbete med högt arbetstempo så det är viktigt att du trivs med den typen av arbete. Det är högst meriterande om du tidigare har erfarenhet av att köra diselmotviktstruck.

Vidare ser vi att du är noggrann, positiv, strukturerad, flexibel och tycker om att ha många bollar i luften.

Viktigt för tjänsten är:

- Truckkort A+B

- Erfarenhet av truckkörning under minst 1 år

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om uppdragsgivaren
Uppdragsgivaren är en av världens ledande leverantörer av spedition tjänster. De erbjuder transport- och logistiklösningar till sina kunder runtom i världen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Kristoffer Löwdin 073 684 75 33 eller kristoffer.lowdin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Truckförare till logistikföretag, Motviktstruck, Diselmotviktstruck, Truckförare, Truckkort, Arendal, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.