Truckförare till ledande företag inom fordonsbranschen!

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet av truckkörning? Är du en social och positiv lagspelare? Då ska du se hit! Adecco söker nu truckförare för proaktivt intag under sensommar och höst till global fordonsaktör i Göteborg. Tveka inte, sök redan idag!

Om jobbet
Vi söker nu dig som vill få chans att arbeta som truckförare hos vår kund. Genom att söka tjänsten visar du intresse för framtida utbildning och intag under sensommar och höst hos vår kund i Göteborg.

Som truckförare hos företaget kommer du att få arbeta i produktion med truckkörning av varierande svårighetsgrad, ofta i högt tempo. Noggrannhet, punktlighet och kvalitet är någonting som värderas högt på den här arbetsplatsen. Arbetet kommer att ske både enskilt och i grupp. Du kommer att arbeta med:
  • truckkörning
  • plock efter plockorder
  • logistikarbete
Om dig
Vi söker sig som har ett intresse för fordonsindustrin och relevant utbildningsbakgrund så är detta tjänsten för dig. I arbetsuppgifterna ingår många praktiska moment och jobbet är fysiskt till karaktären - på så vis krävs det att du är en praktiskt lagd person. För att trivas i denna roll är du en positiv lagspelare som arbetar på ett noggrant, effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa alldeles utmärkt här!

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Viktigt för tjänsten är:
  • godkänt i matte, svenska, engelska från gymnasiet
  • truckkort enligt TLP-10
  • körkort B
Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag där du efter genomförd introduktion har möjlighet till arbete, det kommer att ske en introduktion på företaget under mitten av augusti och sedan under hösten. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsterna kommer att tillsättas under augusti och under hösten. Rekryteringsarbetet börjat omgående och sker löpande under hösten. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hannah Karling Hulthén på hannah.hulthen@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
16
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.