Truckförare till framtida uppdrag i Göteborg!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Trivs du med att köra truck och har erfarenhet av truckkörning? Då är det här något för dig!

Om arbetet

Din arbetsdag som truckförare kommer att innebära omväxlande arbetsuppgifter, beroende på arbetsplats och uppdrag. Vanligt förekommande trucktyper är motvikts- och skjutstativstruck. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara
  • Truckkörning
  • Lastning/lossning av gods
  • Orderplock
Om dig

Vi på Adecco söker nu truckförare till framtida uppdrag i vår uthyrningsverksamhet. Vi söker dig som har truckkort samt tidigare arbetslivserfarenhet inom industri och logistik. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med andra och som lätt skapar en bra stämning bland dina arbetskamrater. Du vill utföra ditt arbete på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du också noggrann, punktlig och flexibel så kommer du att trivas bra i denna roll. Om du har tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter, relevant utbildningsbakgrund samt B-körkort och egen bil är det här av stor vikt!

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort A + B
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Många av våra tjänster är med tillsätttning omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Petersson på mail sofia.petersson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Sofia Petersson, 073-684 7554

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 sept

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.