Teknisk säljare till Eupac Sales

Teknisk säljare till Eupac Sales

Vill du vara med och knyta nya kontakter samt bidra med din säljande kompetens? Är du en person med tekniskt intresse och med några års erfarenhet av uppsökande verksamhet? Kanske sitter du på ett värdefullt nätverk och är van att möta kunder och leverantörer. Just nu söker vi en uppsökande teknisk säljare som vill vara med och expandera verksamheten till vår kund Eupac Sales i Kungsbacka! Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Teknisk säljare kommer du att ha fria tyglar och arbetar med frihet under ansvar i en uppsökande roll. Du har som fokus att hitta och knyta kontakter med nya kunder och leverantörer. Du kommer att skapa egna nätverk genom att aktivt söka efter och kontakta potentiella nya kunder, men du kommer även att besöka befintliga kunder för att bredda verksamhetens försäljning. Vidare kommer du aktivt att analysera marknaden för att således bidra till Eupac Sales AB´s kundbastillväxt.

I din roll som Teknisk säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Fokus på att hitta och knyta kontakter med nya kunder och leverantörer
  • Tillsammans med kunden utveckla produkter och föra projekt framåt.
  • Skapa egna nätverk
  • Utöka och bredda verksamhetens försäljning genom uppsökande försäljning
Om dig
Vi ser att du är en nytänkande person som vill vara med och bygga upp en ny kundbas. Du bör ha en teknisk förståelse och ett intresse för det tekniska. Du kommer från en bakgrund med goda säljresultat och har arbetat några år med att möta kunder och leverantörer. Extra meriterande är om du sitter på ett befintligt nätverk och är redo för att nyttja detta för att bredda Eupac Sales AB´s kundbas. Då tjänsten innefattar förekommande tjänsteresor krävs det att du har ett B-körkort. Engelska är ett krav.

Som person ser vi att du drivs av att vara med och se resultat. Du är en do:er och ser utmaningar snarare än hinder. Vidare är du ansvarstagande, självgående och en teamplayer. Vi ser att du har ett inre driv och en förmåga att kunna hitta egna vägar och därav en tålmodighet. Du har lätt att ta kontakt med andra människor, har enkelt för att kommunicera och kan bidra med positiv energi.

Viktigt för rollen är:
  • Teknisk förståelse/intresse
  • Bakgrund och erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkort
Om Adecco/Eupac Sales AB
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. Eupac (European Pacific Company) är sedan starten 1992 generalagent för Minebea-Mitsumi som är en av världens ledande tillverkare av fläktar, stegmotorer, BLDC motorer, DC motorer och miniatyrkullager. Eupac´s kunder utgörs till allra största delen av tillverkande industri.

Om anställningen
Tjänsten som Teknisk säljare är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Eupac Sales. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är två personlighetstest (MAP & MATRIGMA) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi via 0736-847125 eller hassti.shahidi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknisk säljare, Säljare, Försäljning, B2B, B2C, Sales, Eupac, Göteborg, Kungsbacka, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 sept 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.