Teknikinformatör till fordonsindustrin!

Teknikinformatör till fordonsindustrin!

Har du erfarenhet av teknisk kommunikation och besitter en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift? Är du intresserad av att arbeta i en stor internationell verksamhet? Är du social och tycker om att bygga goda relationer? Då kan tjänsten som Teknikinformatör hos vår globala kund inom fordonsindustrin vara något för dig!

Om tjänsten
Som Teknikinformatör kommer du arbeta i ett kreativt team bestående av åtta personer med placering i Lundby. I tjänsten kommer du att producera och publicera teknisk produkt- och serviceinformation inom marinteknik och industri, i både tryckt och digital form. I din roll som teknikinformatör kommer du att samarbeta nära olika ingenjörer för att analysera och ta fasta på vilken information som ska beskrivas. Vidare kommer du att producera installations-och ägarhandböcker ur ett användarperspektiv och anpassa dess struktur, text och illustrationer därefter.

I din roll som Teknikinformatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att:
  • Samarbeta nära olika ingenjörer för att säkerställa vilka funktioner som ska beskrivas.
  • Skriva och publicera teknisk informationi i tryckt och digital form.
Teknisk kommunikatör | Informatör | Teknisk författare | Copywriter | Teknikinformatör

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom teknik, industri, mekanik, marinteknik eller kommunikation. Du har ett tekniskt intresse samt några års erfarenhet av kommunikation. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av XML och CAD. Har du även arbetat med videoproduktion i form av enklare klipp är detta meriterande. För att lyckas i rollen behärskar du även engelska såväl som svenska i tal och skrift.

Vidare ser vi att du är en lagspelare som har ett analytiskt tänk. Du trivs bra i en kommunikativ roll och innehar en stark känsla för text och form. Vi ser även att du är kreativ, social, van vid att hålla deadlines och tycker om att bygga goda relationer.

Viktigt för tjänsten är:
  • Högskoleutbildning inom teknik, industri, mekanik, marinteknik eller kommunikation.
  • Erfarenhet av teknisk kommunikation.
  • Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Kommunikatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Initialt pågår uppdraget fram till 2019-06-30 med god chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden och arbetar ute hos vår kund i Göteborg.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet för tjänsten sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Algotsson via 031-725 45 38 alt. julia.algotsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Julia Algotsson
Telefon 031-725 45 38
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.