Tekniker till Adecco

Tekniker till Adecco

Har du god teknisk förståelse och söker arbete som tekniker omkring Göteborg? Skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten
Vi är alltid på jakt efter kompetenta medarbetare för kommande behov hos våra kundföretag. Din arbetsdag som tekniker innebär omväxlande arbetsuppgifter, beroende på arbetsplats och uppdrag i Göteborgsområdet. Det kan vara service, felsökning, reparation och kundkontakt.

I din roll som tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Felsökning
  • Service och reparation
  • Kundkontakt
Om dig
Vi söker nu efter en eldsjäl som har kompetens inom mekanik, automation och gärna kännedom om pneumatik och elektronik. Du har en god teknisk förståelse och du arbetar analytiskt och målinriktat. Vi söker dig som har vinnarinsikt och som motiveras av att ge kunder en trovärdig och positiv upplevelse. Du är en person som är kraftfull, lojal och har en känsla för ansvar. Det är meriterande ifall du har utbildning eller annan arbetslivserfarenhet inom elektronik, mekanik/industrimekanik, automation, teknik, industriell produktion, PLC, CNC eller tidigare har arbetat som tekniker. Du som person är självständig, arbetsam, pålitlig och öppensinnad.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
  • Körkort B
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som tekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Pedersen på 0736847125 eller hanna.pedersen@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, mekanik, elektronik, industri, teknik, produktion, automation, CNC, PVC, ingenjör, processteknik, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.