Supply chain assistant till Specsavers i centrala Göteborg

Supply chain assistant till Specsavers i centrala Göteborg

Har du precis tagit examen från en utbildning inom logistik/inköp och söker din nästa utmaning? Vill du bli mer insatt i hur logistikflödet fungerar och stötta en Supply Chain Coordinator i sitt dagliga arbete? Är du flexibel och gillar att arbeta i ett högt arbetstempo? På Specsavers utlovas en lärorik och fartfylld period. Om detta låter som något för dig är du varmt välkommen att ansöka redan idag!

Om tjänsten
Som Supply Chain Assistant stöttar du Supply Chain Coordinator i det dagliga arbetet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer innefatta
  • Placera ordrar för samtliga butiker inom region Norden (DK, SE, NO, FI, NL)
  • Koordinera och följa upp leveranser inom regionen
  • Supportera Supply chain organisationen och i huvudsak coordinatorn administrativt.
Vi söker dig som kan börja i mitten av augusti och arbeta 12 veckor. Du kommer att få en anställning hos Adecco men arbeta hos Specsavers i centrala Göteborg.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från koordinerande arbetsuppgifter. Vidare är det ett krav att du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska. Tidigare har du använt Officepaketet som arbetsverktyg. För att lyckas i rollen är det av vikt att du har en förmåga att se detaljer i större kontext, och att inta ett helhetsperspektiv. Du arbetar strukturerat och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. I ditt arbetssätt är du proaktiv och har lätt för att prioritera bland arbetsuppgifter. Det är fördelaktigt om du tidigare har arbetat med en roll inom logistik.

Som person är du initiativtagande, noggrann, flexibel, har lätt för att skifta fokus och drivs av att lära dig nya saker.

Om Specsavers
Specsavers utsågs nyligen till Sveriges bästa arbetsplats av Great Place to Work. Vi har idag 118 butiker över hela Sverige och på vårt supportkontor i Göteborg är vi ett starkt team som alla arbetar med att stötta butikerna för att kunna serva kunderna på bästa sätt. Specsavers är ett familjeägt företag som grundades i Storbritannien på 1980-talet. Just nu finns Specsavers i elva länder världen över med totalt över 40 000 anställda.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Sökord
Logistik, logistikflöde, logistikassistent, supply chain assistant, inköpsassistent, purchase assistant, supply chain, logistiker, koordinator, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.