Supplier Relationship Manager till fordonsindustrin!

Supplier Relationship Manager till fordonsindustrin!

Har du gedigen erfarenhet inom Logistik och är redo för att ta nästa kliv i karriärstegen? Vill du bidra med din kunskap och nyfikenhet inom Logistik i ett globalt företag? Vi på Adecco söker nu en Supplier Relationship Manager till globalt företag inom fordonsindustrin i Göteborg.

Om tjänsten
Som Supplier Relationship Manager kommer du framförallt ansvara för kontinuerlig förbättring av leverantörer i enlighet med globala rutiner och riktlinjer, rapportera framsteg i enlighet med rutiner, agera support och delta i lokala, regionala och globala nätverk för att bidra till processutveckling. Du kommer arbeta hos kunden ute på Hisingen i Göteborg.

Du kommer även arbeta konstant med att utveckla och hantera ett starkt och professionellt förhållande med leverantörer genom att bland annat etablera ett nätverk med leverantörer samt samla kunskap om leverantörer avseende produkter, produktionsprocesser, tillverkning, kapacitet och eventuella underleverantörer. Du kommer även utveckla och hjälpa leverantörerna nå de logistikkrav som beskrivs i Key Elements Procedures, KEP7.

I din roll som Supplier Relationship manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

Ansvara över förbättring av och för leverantörer.
Hjälpa och utveckla leverantörer för att nå logistikkrav.
Rapportering enligt rutiner.
Bidra till processutveckling och agera support inom de lokala och regionala nätverken.

Supplier Relationship Manager Supplier Relations Specialist Göteborg Automotive

Om dig
Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten. För att lyckas i rollen är det väsentligt att du har erfarenhet av att upprätthålla goda kontakter med leverantörer. I tjänsten förekommer globala kontakter, det är därför väsentligt att du behärskar engelska så väl som svenska i tal och skrift.

Vidare ser vi att du motiveras av att inspirera och motivera leverantörer att driva förändringar och förbättringar liksom har god förmåga att prioritera och planera det dagliga arbetet. Du trivs med att arbeta i team och är en bra kommunikatör samtidigt som du har en holistisk syn. Du gör snabba analyser och har inga svårigheter att fatta beslut.

Viktigt för tjänsten är att du har:

Eftergymnasial utbildning inom logistik, engineering eller dylikt
Erfarenhet av logistikprocessen
Erfarenhet av att arbeta med lean och kontinuerlig förbättring
Mycket goda kunskaper i MS Office
Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via tel: 073 - 684 73 32.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jonatan Göransson
Telefon 0736847332
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Supply chain manager, Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 sept 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.