Studerande konsultchefsassistent till Adecco

Studerande konsultchefsassistent till Adecco

Studerar du personalvetenskap, event management eller motsvarande och vill lägga grunden för din framtida karriär? Är du driven, brinner för sociala kontakter och trivs i ett högt tempo? Vill du ta del av en arbetsplats som arbetar med att ständigt utvecklas parallellt som du är på plats och stöttar våra kunder? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som konsultchefsassistent kommer du att stötta konsultcheferna i teamet General Staffing med Stor Göteborg som geografisk marknad. Fokus är bland annat på uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän såväl som kollektivanställda. Du kommer att vara en del av en arbetsgrupp som är affärsorienterade, präglas av positiv anda, är lösningsfokuserade och brinner för teamkänsla. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler i centrala Göteborg och du kommer att trivas i vårt öppna kontorslandskap med en tempofylld miljö. Arbetet kommer innebära att du avlastar konsultchefer och rekryteringsansvariga med specifika delar i rekryteringsprocessen.

I din roll som konsultchefsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Stötta konsultchefer med administrativa arbetsuppgifter så som tidrapportering, schemaläggning mm.
  • Jour- och arbetsledning under event och mässor hos vår kund.
  • Arbeta som eventpersonal ute hos kund som inkluderar kassaarbete, garderob och värd.
  • Rekrytering i form av telefonintervjuer och djupintervju/gruppintervju
Om dig
Vi söker dig som har minst 2 år kvar av studier och har tidigare arbetat i en serviceinriktad/administrativ roll. Du bör kunna arbeta minst 2 heldagar i veckan och ha ett flexibelt schema då arbete under kvällar och helger även förekommer. Vi ser även att du är intresserad av att arbeta som eventpersonal hos vår kund då det kommer att vara en stor del av rollen. Vidare ser vi att du är social, noggrann och har en god serviceförmåga. Du trivs med att arbeta administrativt så väl som praktiskt med att vara en del i event/mässor. För att du ska trivas i rollen är du ansvarstagande, strukturerad och driven.

Viktigt för tjänsten är:
  • Studerar personalvetarprogrammet, event management eller motsvarande
  • Du har minst 2 år kvar av studierna
  • Att kunna arbeta flexibelt och minst 2 heldagar per vecka
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Du kommer att bli studentanställd och arbeta extra vid behov, minst 2 heldagar per vecka. Uppdraget är långsiktigt och kommer att pågå så länge du studerar.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sandra Tinsveds via sandra.tinsveds@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Konsultchefsassistent, rekrytering, student, eventpersonal, studerande, extraarbete, Göteborg, Adecco.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.