Studenter sökes för uppdrag inom service och administration

Studenter sökes för uppdrag inom service och administration

Har du tidigare erfarenhet av administration, kundtjänst eller reception och vill arbeta vid sidan av dina studier? Är du duktig på att använda datorn som arbetsredskap och tycker om att arbeta strukturerat? Då har vi på Adecco tjänsten för dig!

Om Tjänsten
Vi söker dig som trivs med att arbeta i en administrativ roll med många bollar i luften. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med kollegor i olika segment och stötta dessa i sina arbetsroller. I tjänsten arbetar du i olika datasystem och det är viktigt att ha god datavana. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik och har god datorvana.

Arbetet kan komma innebära:
  • kontakt med leverantörer
  • olika typer av administration
  • samarbete med andra administratörer
  • att ha många bollar i luften
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från administration, kundtjänst eller reception. Vidare har du goda kunskaper i Excel samt behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har en teknisk fallenhet. Som person är du strukturerad, noggrann, har en social förmåga och kan vara kravställande om så behövs. Du är dessutom ansvarstagande och är inte rädd att knyta nya kontakter i ditt sökande på information.

Viktigt för tjänsten är:
  • tidigare erfarenhet av administration
  • engelska och svenska i både tal och skrift
  • goda kunskaper i Excel
Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. För rätt kandidat kan det även finnas möjlighet för heltidsanställning under sommaren.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Administratör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 3 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighetatt komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: hassti.shahidi@adecco.se eller rahell.rada@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
student, Kundtjänst, Kundservice, Kundtjänstmedarbetare, Göteborg, Kundservicemedarbetare, Administration, Orderadministration, Assistent, Teknik, Kontor, Adecco, reception, service
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.