Strategisk inköpare till framtida uppdrag inom fordonsindustrin!

Strategisk inköpare till framtida uppdrag inom fordonsindustrin!

Har du erfarenhet av strategiskt inköp och vill arbeta inom fordonsindustrin? Tycker du om att bygga goda kundrelationer, ta initiativ och ställas inför nya utmaningar? Trivs du bra i en internationell miljö med globala kontakter? Då är uppdraget som Strategisk Inköpare via Adecco något för dig!

Om tjänsten
Som Strategisk Inköpare kommer du att ansvara för ett antal produktkategorier och leverantörer. Du kommer vara involverad och ha ansvar för att kontrollera de olika inköpsprocesser som sker på daglig basis och kommunicera på en internationell nivå inom området både internt inom företaget samt externt.

I din roll som Strategisk inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att:
  • Övervaka och förbättra leverantörsprestanda.
  • Hantera och genomföra kostnadsprogram för att nå finansiella mål.
  • Ansvara för de dagliga inköpsaktiviteterna i nära samarbete med kollegor, leverantörer och övriga intressenter.
  • Arbeta för effektivisering av företagets inköpsprocesser.
Om dig
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av strategiskt inköpsarbete och god kompetens i hantering av leverantörer. Då du kommer att arbeta i ett internationellt bolag så hanterad du det engelska språket obehindrat i tal och skrift såväl också svenska språket.

Vidare ser vi att du är självgående i din roll och har förmågan att driva ditt arbete framåt genom att ta initiativ inom ramen för ditt arbete. Du påvisar god affärsmässighet och har lätt för att skapa goda relationer med interna så väl som externa intressenter och leverantörer. Vidare har du lätt för att lära dig nya system och kommer snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
  • Mycket god kompetens inom strategiskt inköp.
  • Erfarenhet av inköpsprocesser inom indirekt material.
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lisa Steffensen via tel: 073-684 72 34 eller via mail: lisa.steffensen@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.