Strategisk inköpare till fordonsindustrin

Strategisk inköpare till fordonsindustrin

Har du gedigen erfarenhet av strategiskt inköpsarbete? Vill du arbeta i en internationell miljö som inköpare? Är du redo för nästa utmaning, värnar om att skapa goda kundrelationer och besitter att starkt initiativtagande? Då har vi på Adecco i Göteborg ett uppdrag för dig inom fordonsindustrin!

Om tjänsten
Vårt kunderföretag är marknadsledande och verksam globalt inom fordonsindustrin och i din roll som Strategisk Inköpare kommer du att ansvara för ett antal produktkategorier och leverantörer. Du kommer vara involverad och ha ansvar för att kontrollera de olika inköpsprocesser som sker på daglig basis och kommunicera på en internationell nivå inom området både internt inom företaget samt externt.

I din roll som Strategisk inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Övervaka och förbättra leverantörsprestanda.
  • Hantera och genomföra kostnadsprogram för att nå finansiella mål.
  • Ansvara för de dagliga inköpsaktiviteterna i nära samarbete med kollegor, leverantörer och övriga intressenter.
  • Arbeta för effektivisering av företagets inköpsprocesser.
Om dig
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av strategiskt inköpsarbete och god kompetens i hantering av leverantörer. Då du kommer att arbeta i ett internationellt bolag så hanterad du det engelska språket obehindrat i tal och skrift såväl också svenska språket. Kunskaper i tyska är fördelaktigt i tjänsten!

Som person är du självgående i din roll och har förmågan att driva ditt arbete framåt och ta initiativ inom ramen för ditt arbete. Du påvisar god affärsmässighet och har lätt för att skapa goda relationer med både interna som externa intressenter och leverantörer. Vidare har du lätt för att förstå nya områden och att snabbt komma in i arbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Mycket god kompetens inom strategiskt inköp.
  • Erfarenhet av inköpsprocesser inom indirekt material.
  • Hanterar svenska och engelska språket obehindrat i tal samt skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Strategisk inköpare är ett konsultuppdrag där tillsättningen sker fortlöpande under ansökningstiden och du som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Arbetets omfattning är på heltid och kontorstider med möjlighet till flex. För rätt person finns det möjlighet till en utvecklande och utmanande framtid både hos Adecco och hos vår kund!

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Vi får in uppdrag löpande och rekryteringsarbetet påbörjas således redan nu och fortgår under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via tel: 073 - 684 73 32.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jonatan Göransson
Telefon 0736847332
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.