Strategisk inköpare till Göteborg

Strategisk inköpare till Göteborg

Har du gedigen erfarenhet av inköp på produktionsnära nivå och är ute efter att fortsätta din karriär som strategisk inköpare i en varierande miljö hos oss på Adecco? Då ska du läsa vidare!

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd som konsult av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om tjänsten
Som strategisk inköpare arbetar du på global nivå och säkrar högsta kvalitet till bästa pris samt minsta tidsåtgång i bolagets inköpsprocesser. Du arbetar på strategisk nivå för att främja lönsamhet på avdelningen och har möjlighet att få delta i diverse projekt och uppdrag. Du kommer att arbeta efter kundens behov och tillämpa analys för att således utforma och bygga strategier. I rollen arbetar du nära kollegor, leverantörer samt andra intressenter. Du ansvarar för såväl dagliga inköpsaktiviteter som effektivisering av företagets processer.

I din roll som strategisk inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Driva utvecklingen av strategier inom ditt segment
  • Utveckla goda relationer med leverantörer samt utvärdera leverantörernas prestation
  • Utföra det löpande inköpsarbetet vilket inkluderar förhandlingar, projektdeltagande, implementering, kostnadsoptimering m.m.
  • Ansvara för sourcingaktiviteter samt hantera portfolio och leverantörsbas
  • Leverera enligt uppsatta KPI:er
Tjänsten är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult på Adecco men arbetar på plats hos kunden. Anställningen startar omgående och pågår löpande för rätt person. Arbetet är förlagt på heltid, dagtid. Resor inom tjänsten kan förekomma.

Om dig
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av såväl operativt som strategiskt inköp och en eftergymnasial utbildning inom teknik, logistik eller ekonomi. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av att arbeta i ett tillverkande företag i en global miljö och en god vana av att hantera olika situationer, leverantörer samt krav.

Vidare ser vi att du som person har ett starkt kommersiellt driv med ett brinnande intresse för att göra affärer. Du har en förmåga att självständigt driva ditt och andras arbete framåt och att se möjliga förbättringar i det dagliga arbetet. Du är en god förhandlare och innehar sociala färdigheter samt har ett intresse av att utvidga ditt nätverk samtidigt som du bygger hållbara relationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som strategisk inköpare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och anställning är löpande. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kunden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Caroline Carlsson via 08 - 100 500

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Strategisk inköpare, Inköp, Inköpare, Adecco, Strategic buyer, Göteborg, Konsult, Logistik, Ekonomi, Teknik
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.