Starta din karriär inom Supply Chain

Starta din karriär inom Supply Chain

Tar du examen inom logistik och supply chain nu till sommaren? Är du intresserad av att starta din karriär inom logistik? Trivs du bra i en kommunikativ roll i en internationell arbetsmiljö? Då kan du passa för våra tjänster inom logistik.

Om tjänsten
I rollen kommer du att ansvara för att optimera lastning och lossning av containrar på de olika delarna i terminalen; järnväg, mottagningspark, tompark och fartyg. Målet med dispatchingen är att uppnå maximal produktivitet till lägsta kostnad, alltid med fokus på säkerhet. Denna roll är på kontoret som tjänsteman.

I arbetet inom logistik ansvarar du för att upprätthålla ett optimalt produktionsflöde genom att se över produktionscheman, volymer, kostnader och kvalitetsstandarder. Genom ditt proaktiva och ansvarstagande förhållningssätt både förebygger du och hanterar avvikelser som kan uppkomma. I din roll kommer stort fokus läggas vid att försöka effektivisera processen samt se till att måltal för olika servicenivåer uppnås.Du arbetar mycket självständigt och har en viktig roll när det kommer till att kommunicera väsentlig information till andra berörda parter såsom arbetsledare, kranmän, truckförare och kollegor på planeringsavdelningen. Därför viktigt att du är kommunikativ och tycker det är kul att leda andra.

I rollen kan arbetsuppgifterna innebära:
  • Optimera produktionsflödet
  • Förebygga och hantera avvikelser
  • Kommunicera, styra, leda och omfördela resurser och kollegor för att maximera effektivitet och produktivitet.
Observera att vi genom denna annons söker för framtida uppdrag/tjänster. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
Vi söker dig som vill starta din karriär inom logistik. Du studerar just nu en eftergymnasial utbildning inom logistik och supply chain och tar examen till sommaren. Du har ett analytiskt förhållningssätt och har lätt för att lära dig nya system. Då rollen som logistiker innebär att du jobbar med många parallella uppgifter i en stundvis tempofylld miljö är det väsentligt att du uppskattar ett högt arbetstempo och tycker om att arbeta proaktivt. För att lyckas i tjänsten är det av vikt att du behärskar svenska så väl som engelska i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • Eftergymnasial utbildning inom logistik eller pågående utbildning examen till sommaren
  • Flytande svenska och engelska
  • Analytisk, kommunikativ och engagerad
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom på Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Dispatcher Logistiker Sjöfart Rederi Speditör Supply Chain
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Transport & Logistik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.