Starta din karriär inom HR eller rekrytering

Starta din karriär inom HR eller rekrytering

Tar du examen från HR-programmet/dylikt våren 2023 och vill starta din karriär inom rekrytering eller HR? Ta dig en titt på annonsen och tveka inte på att ansöka redan idag om det låter intressant!

Om tjänsten

Som rekryterare eller HR hos vår någon av våra globala kunder, verksamma inom fordonsindustrin, kommer du att stötta och driva diverse processer inom HR eller rekrytering.Du kommer att ingå i ett team som stöttar upp en global koncern med hela eller delar av interna HR-processer. Teamet är ett härligt gäng med bra sammanhållning vars gemensamma fokus ligger på att ge god service till en stor koncern. Teamet består av både erfarna och mindre erfarna personer och du kommer att få stöttning för att du ska känna dig trygg i din roll.

Observera att detta är för framtida tjänster i Göteborg.

Om dig

Vi söker dig som tagit examen från HR-programmet/dylikt sommaren 2023 och har fått upp ögonen för rekrytering eller HR. Vi söker dig som är nyfiken och vill ta ett steg ut i arbetslivet inom HR. Det krävs inte att du har tidigare erfarenhet inom HR-yrket men givetvis är det meriterande med praktik eller extrajobb. Det krävs att du är bekväm med att tala och skriva på såväl svenska som engelska då våra flesta kunder är internationella.

Vi söker dig som är du resultatorienterad och brinner för att hitta rätt person till rätt plats. Ditt engagemang och driv samt din goda kommunikations- och samarbetsförmåga gör att du också får med dig andra framåt. Som rekryterare arbetar du i en dynamisk miljö där du behöver kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vi tror också att du inger ett stort förtroende, har en hög personlig integritet, ett affärsfokus samt att du är en relationsbyggande person med förmågan att hantera såväl kandidater som beställande chefer och andra intressenter på bästa sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord

Rekryterare, recruitment, HR-assistent, PA-programmet, Personal- och arbetsliv, HR, rekrytering, HRM
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.