Speditör till framtida uppdrag inom fordonsindustrin!

Speditör till framtida uppdrag inom fordonsindustrin!

Har du ett intresse för logistik? Har du tidigare erfarenhet av att arbetat med transport och dess flöden? Vill du fortsätta din utveckling inom logistik och spedition? Då kan vi på Adecco i Göteborg ge dig ett intressant och utvecklande uppdrag!

Om tjänsten
Som Speditör kommer du arbeta för en av marknadens största aktörer inom fordonsindustrin genom att ansvara för planering och bokning av transporter, på väg och sjö, för ett specifikt logistikflöde inom Europa. Då du på en internationell nivå ansvarar för ett eget flöde kommer du även arbeta för att ta fram lösningar på de olika problem som kan uppstå så att transporten kommer på rätt plats i rätt tid.

I din roll som Speditör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ansvara för kommunikationen med transportörer och terminaler likväl som övriga interna och externa intressenter på internationell nivå.
  • Följa upp leverantörsprestanda med att agera på eventuella avvikelser.
  • Arbeta proaktivt med förbättringsarbete av processer.
  • Uppförande av statistik, planering och utveckling av övriga rutiner.
Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller likvärdigt, där du har god förståelse för processen och flöden. Vidare har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med bokning och planering av transporter. För att lyckas i tjänsten ser vi även att du behärskar svenska så väl som engelska då du kommer arbeta i en internationell miljö. Har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande. Vi ser också att du har lätt för att lära dig nya system och har god erfarenhet av MS Office och framförallt Excel.

Vidare ser vi att du är en riktig problemlösare och som tycker om att lära sig nya saker. Du har ett analytiskt tankesätt och tycker om att arbeta såväl reaktivt som proaktivt. Är du en lagspelare men samtidigt trivs med att ta egna initiativ och arbeta självständigt så kommer du att trivas i rollen. Din kommunikativa förmåga och prestigelöshet gör att du kommer nå stor framgång!

Viktigt för tjänsten:
  • God förståelse för transporter.
  • Du behärskar svenska såväl som engelska språket i tal och skrift.
  • God problemlösande förmåga.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via tel: 073 - 684 73 32.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Speditör Forwarder Shipping Transport Göteborg Automotive Fordonsindustrin
Mer info
Kontaktperson Jonatan Göransson
Telefon 0736847332
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.