Speditör till fordonsindustrin

Speditör till fordonsindustrin

Har du ett intresse för logistik? Har du tidigare erfarenhet av att arbetat med transport och dess flöden? Vill du fortsätta din utveckling inom logistik och spedition? Då kan vi på Adecco i Göteborg ge dig ett intressant och utvecklande uppdrag!

Om tjänsten
Som speditör kommer du arbeta för en av marknadens största aktörer inom fordonsindustrin genom att ansvara för planering och bokning av transporter, på väg och sjö, för ett specifikt logistikflöde inom Europa. Då du på en internationell nivå ansvarar för ett eget flöde kommer du även arbeta för att ta fram lösningar på de olika problem som kan uppstå så att transporten kommer på rätt plats i rätt tid.

Andra huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Ansvara för kommunikationen med transportörer och terminaler likväl som övriga interna och externa intressenter på internationell nivå.
  • Följa upp leverantörsprestanda med att agera på eventuella avvikelser.
  • Arbeta proaktivt med förbättringsarbete av processer.
  • Uppförande av statistik, planering och utveckling av övriga rutiner.
Om dig
Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller likvärdigt, där du har god förståelse för processen och flöden. Vidare har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med bokning och planering av transporter. Du behärskar svenska språket och då du kommer att arbeta i en internationell miljö så behärskar du även det engelska språket obehindrat. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. Vidare har du goda datakunskaper med erfarenhet av att arbetat med MS Office och framförallt Excel.

Som person är du en riktig problemlösare och tycker om att lära dig nya saker. Du har ett analytiskt tankesätt och tycker om att arbeta såväl reaktivt som proaktivt. Är du en lagspelare men samtidigt trivs med att ta egna initiativ och arbeta självständigt så kommer du att trivas i rollen. Din kommunikativa förmåga och prestigelöshet gör att du kommer nå stor framgång!

Viktigt för tjänsten:
  • God förståelse för transporter.
  • Du behärskar svenska såväl som engelska språket i tal och skrift.
  • God problemlösande förmåga.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Speditör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående där du blir anställd hos Adecco. Uppdraget pågår initialt i 6 månader och för rätt person finns goda chanser till förlängning.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via tel: 073 - 684 73 32.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jonatan Göransson
Telefon 0736847332
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.