Speditör för kommande uppdrag

Speditör för kommande uppdrag

Har du ett intresse för logistik? Har du tidigare erfarenhet av att arbetat med transport och dess flöden? Vill du fortsätta din utveckling inom spedition? Då kan vi på Adecco i Göteborg ge dig ett intressant och utvecklande uppdrag!

Om tjänsten
Som speditör hos något av våra kundföretag är det vanligt att du får ha dagliga kontakter med företagets kunder och svara på frågor angående olika transporter. I din roll som speditör kan du handskas med arbetsuppgifter som:
  • Identifiera och agera vid avvikelser i det logiska flödet
  • Ansvara för information till kunder om planerade och oplanerade störningar
  • Finna transportlösningar så att normalflödet kan upprätthållas
  • Uppförande av statistik, planering och utveckling av övriga rutiner
Det kan också förekomma andra typer av arbetsuppgifter kopplat till detta, beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller likvärdigt, där du har god förståelse för processen och flöden. Vidare har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med bokning och planering av transporter. Du behärskar svenska språket och då du kommer att arbeta i en internationell miljö så behärskar du även det engelska språket obehindrat. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. Vidare har du goda datakunskaper med erfarenhet av att arbetat med MS Office och framförallt Excel.

Vidare ser vi att du som person är en riktig problemlösare och tycker om att lära dig nya saker. Du har ett analytiskt tankesätt och tycker om att arbeta såväl reaktivt som proaktivt. Är du en lagspelare men samtidigt trivs med att ta egna initiativ och arbeta självständigt så kommer du att trivas i rollen. Din kommunikativa förmåga och prestigelöshet gör att du kommer nå stor framgång!

Viktigt för tjänsten är:
  • God förståelse för transporter.
  • God problemlösande förmåga.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

.Om anställningen
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Tjänsten som speditör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi Sarvghad via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Speditör, Administration, Speditörsassistent, Logistik, Transport, Konsult
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.